Suurte USA SUVide maastikuvõimekus

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Enamus ehk 90% Eestis müüdavatest F'dest on kerge avariiga siia toodud ja siis ülesse löödud. See ei ole muidugi absoluutne tõde, aga nii on minule mulje jäänud, kes ma olen nendel masinatel silma peal hoidnud pikemat aega. Kui on huvi, võin jagada sulle ühe kontakti, kes tegeleb sealtpoolt masinate toomisega ja kelle käest ka enda ex-kollane sai kunagi võetud. Tal on mõned F'd ka Eestis kohe pakkuda.
+372 5028488
sigaelmar
Fitting 38"

Postitus Postitas sigaelmar »

Ma kardan, et mul on liisinguga kergem asju ajada kui auto on siin kuskil olemas.
sigaelmar
Fitting 38"

CÄÄRFIILD kirjutas:
sigaelmar kirjutas:Ma ei imestaks, kui see sara on. Aga ülejäänud on selles hinnaklassis "kaltssisuga", mis mulle eriti ei meeldi. Ja sellel oli esivõre ka kuidagi ülbem kui teistel.

Uhesõnaga selline F Ford on võimekam ja parem kui need minu väljavalitud?
Neljaukselist korraliku nahsisuga F150 sa 200 000 eest euroopast ei leia.
Pigem mine vaata ise masin üle ja võta ka remondikalkulatsioon, siis on
aega mõelda, kas hoopis USAst otsida.Ja selege ,et ka see soodushind on läbiräägitav.
Üldse tundub, et Ford ja Dodge on USAkatest ainsana tekstiililembelised, teistel on pea kõigil nahksisu.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Jr võib mind parandada, kui eksin, aga eks nad olegi ju pigem TÖÖautodeks tehtud. Ja seal pole see nahksisu nii oluline.
GM'i omad tunduvad rohkem nn elustiili liikureid tootvat... :roll:

(Ok, Fordil ka Harley Davidson ja Dodgel SRT-d, aga ikkagi...)

zum
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

On ka GM tektsiiliga sitaks. USA's oli NYC vahel põhiline kas GM või Ford kastikas tööautoks. See ei näita midagi. Ford on kultusauto ja Fordi müüginumbrid küündivad ka pea 2 korda kõrgemale kui lähim konkurent tänu sellele ja innovaatilistele uutele lahendustele.
+372 5028488
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

sigaelmar kirjutas:Ma kardan, et mul on liisinguga kergem asju ajada kui auto on siin kuskil olemas.
Liisingusse saab ka nende kaudu asja lasta, pole probleem.
+372 5028488
sigaelmar
Fitting 38"

Kindlasti, aga kuna see auto, mida ma ringi vahetada tahan, on ka liisingus, siis sobib mulle ikkagi rohkem auto, millel on "vahetusvõimalus odavama vastu".
sigaelmar
Fitting 38"

Praegu silmapiiril Expedition, kas see on palju kehvem kui F seeria?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Pole vahet. Taga on sõltumatu vedrustus. Kui on õhkpatjadega vedrustus, siis hoia eemale, süsteem ei ole töökindel. Natuke kohmakaks ehk teeb Expeditioni esimese otsa vedrustuse see, et Expeditionil on rauast õõtshoovad, F'l aga alumiiniumist. F'l on seega vedrustamata massi vähem ja auto sellevõrra juhitavam.
+372 5028488
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”