Suurte USA SUVide maastikuvõimekus
Moderaator: Moderators
Enamus ehk 90% Eestis müüdavatest F'dest on kerge avariiga siia toodud ja siis ülesse löödud. See ei ole muidugi absoluutne tõde, aga nii on minule mulje jäänud, kes ma olen nendel masinatel silma peal hoidnud pikemat aega. Kui on huvi, võin jagada sulle ühe kontakti, kes tegeleb sealtpoolt masinate toomisega ja kelle käest ka enda ex-kollane sai kunagi võetud. Tal on mõned F'd ka Eestis kohe pakkuda.
+372 5028488
Üldse tundub, et Ford ja Dodge on USAkatest ainsana tekstiililembelised, teistel on pea kõigil nahksisu.CÄÄRFIILD kirjutas:Neljaukselist korraliku nahsisuga F150 sa 200 000 eest euroopast ei leia.sigaelmar kirjutas:Ma ei imestaks, kui see sara on. Aga ülejäänud on selles hinnaklassis "kaltssisuga", mis mulle eriti ei meeldi. Ja sellel oli esivõre ka kuidagi ülbem kui teistel.
Uhesõnaga selline F Ford on võimekam ja parem kui need minu väljavalitud?
Pigem mine vaata ise masin üle ja võta ka remondikalkulatsioon, siis on
aega mõelda, kas hoopis USAst otsida.Ja selege ,et ka see soodushind on läbiräägitav.
Pole vahet. Taga on sõltumatu vedrustus. Kui on õhkpatjadega vedrustus, siis hoia eemale, süsteem ei ole töökindel. Natuke kohmakaks ehk teeb Expeditioni esimese otsa vedrustuse see, et Expeditionil on rauast õõtshoovad, F'l aga alumiiniumist. F'l on seega vedrustamata massi vähem ja auto sellevõrra juhitavam.
+372 5028488