Suurte USA SUVide maastikuvõimekus

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

sigaelmar
Fitting 38"

Suurte USA SUVide maastikuvõimekus

Postitus Postitas sigaelmar »

Unistan siin praegu USA masina ostust ja silmapiiril Escalade, Expedition ja Navigator või Aviator 2000 aastate algusest. Ega nad mingid mudas müttamise masinad pole aga kas keegi oskaks õelda, on nendel üldse mingit maastikuvõimekust? Kui kliirensit piisaks metsateedel sõitmisekski, oleksin rahul. Mitte nagu näiteks Honda HRV, mis ei jõudnud niigi kaugele, kus A8 Quattro talvel kinni jäi :oops: Et siis eksteemsused ei huvitaks aga kui porise tee peale juba kinni jääb, siis ei oleks ka huvitatud.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kirvereegel on see, et kõik maasturid mille on aeglustiga nelivedu ja millel on võimalik maastikurehvid alla panna liiguvad ka kehvadel teedel üsna edukalt. USA-raua puhul on eelduseks, et selle mudase ja lumise kihi alla kusagil ka põhi oleks, Põhjtatute teede puhul on nende rauatonnide liigutamine tõseti problemaatiline.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

tsiba laiad ja kehva pöörderaadiusega nad on jah. Escalade puhul kannatab otsida lülitatava 4veoga isendeid - siit ilmselt keeruline leida, mikimaal veidi parem. Eks ole need ju enamuses ostetud maanteepillideks ja enamikul pidev 4 küljes...
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Re: Suurte USA SUVide maastikuvõimekus

Postitus Postitas yanekk »

sigaelmar kirjutas:Unistan siin praegu USA masina ostust ja silmapiiril Escalade, Expedition ja Navigator või Aviator 2000 aastate algusest.
Küsiks hoopis,et miks just need.Suurt usa rauda on ju veel.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
sigaelmar
Fitting 38"

Re: Suurte USA SUVide maastikuvõimekus

yanekk kirjutas:
sigaelmar kirjutas:Unistan siin praegu USA masina ostust ja silmapiiril Escalade, Expedition ja Navigator või Aviator 2000 aastate algusest.
Küsiks hoopis,et miks just need.Suurt usa rauda on ju veel.
Eks ikka nende asjade pärast, mida tegelikult auto ostmisel vaadatakse - välimus ja hind. Chevyd on seest IMO inetud (kuigi vanem Escalade pole ka seest suurem asi) ja Dodgelt praegu vaid kastikaid pakkuda. Ma vaatasin hinnaklassis 100 - 200 tuhat. Mis USA rauda selles hinnaklassis veel on? Grand Cherokee 3,1 diisel võibolla, aga ma ei usalda seda mootorit väga ja bensukat ei tahaks väga, sest selle küttekulu eest võiks juba "edevam" masin olla. Et siis nagu aru saate, on väljanägemine tähtis. Kui näiteks üks minu valitutest "rügaks veid paremini kui teised", kaaluks ma esmajärjekorras seda. Ford Explorer on mul olnud ja jättis usaldusväärse mulje, Lincoln on vist ka pool Fordi. Caddilac ma ei usu ka, et väga vilets on.
sigaelmar
Fitting 38"

Pickup ei sobi kahjuks :( Tahaks, et kutsul ikka katus ka peal oleks :wink:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

sigaelmar kirjutas:Pickup ei sobi kahjuks :( Tahaks, et kutsul ikka katus ka peal oleks :wink:
Escalade = Tahoe = Hummer 2
Auto väga vedel kui võrrelda Fordi asjadega. Fordi raam ja kere on lihtsalt jäigem.

Expedition on sõltumatu veermikuga igast otsast, mis ei ole töömasinale omane tunnus. Muidu väga hea valik.

Kastikas võta siis pika kabiiniga, salongis on ruumi sitaks. Kastile kate peale ja ongi lihtsalt suur pagasnik olemas.

F-150 ja Expedition on eest coil-over vedrustusega ja maailmatu suurte õõtsadega, mis teevad auto mõnusalt täpseks tee peal. Proovi sõita mõne 2004+ isendiga. See on kindlasti parem kui muu sama ajastu jänki maasturiga.
+372 5028488
sigaelmar
Fitting 38"

Tegelikult Escalade tõmbab mind nendest kõige vähem ka, kõige rohkem meeldib Expedition. Aga Lincolnide kohta pole mingit infot? Kuigi tegelikult jäävad nad mu hinnaklassi jaoks veidi kalliks :( Ja Fordi kastikad on väga ilusad küll aga ma sooviks ikkagi "tavalist".
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Lihtsalt mõtlemiseks...
Kastikale saab ju kuudi peale aretada pluss mugava puuri kutsa jaoks, kui juhtub "full size" koer :lol: olema :wink:

zum
Kasutaja avatar
djkiller
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas djkiller »

Grand Cherokee 3,1 diisel

võta siis CRD mootor(mesa oma)
sigaelmar
Fitting 38"

See on ka variant jah. Aga Cherokee ei ole ikkagi mu eelistus.
Kas see oleks nendest autodest parem valik?:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Võibolla ta ei ole kõige korralikum turul, aga tal on hele nahksisu, mis on juhuslikult minu lemmik :wink:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Lincoln on põhimõtteliselt Ford, aga lihtsalt luksuslikumate lisadega ja nati teise nina ja sabaga.
+372 5028488
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

sigaelmar kirjutas:See on ka variant jah. Aga Cherokee ei ole ikkagi mu eelistus.
Kas see oleks nendest autodest parem valik?:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Võibolla ta ei ole kõige korralikum turul, aga tal on hele nahksisu, mis on juhuslikult minu lemmik :wink:
Käisin seda vaatamas,võibolla olen liiga kriitiline,aga see on täielik sara.Seda ei tahaks oma vaenlasele ka soovitada.
Vali parem mõni muu F-150 ja lase valge nahksisu teha :D
sigaelmar
Fitting 38"

Ma ei imestaks, kui see sara on. Aga ülejäänud on selles hinnaklassis "kaltssisuga", mis mulle eriti ei meeldi. Ja sellel oli esivõre ka kuidagi ülbem kui teistel.

Uhesõnaga selline F Ford on võimekam ja parem kui need minu väljavalitud?
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

CÄÄRFIILD kirjutas:
sigaelmar kirjutas:Ma ei imestaks, kui see sara on. Aga ülejäänud on selles hinnaklassis "kaltssisuga", mis mulle eriti ei meeldi. Ja sellel oli esivõre ka kuidagi ülbem kui teistel.

Uhesõnaga selline F Ford on võimekam ja parem kui need minu väljavalitud?
Neljaukselist korraliku nahsisuga F150 sa 200 000 eest euroopast ei leia.
Pigem mine vaata ise masin üle ja võta ka remondikalkulatsioon, siis on
aega mõelda, kas hoopis USAst otsida.Ja selege ,et ka see soodushind on läbiräägitav.
Veel üks soovitus,platsil olles küsi kellele auto kuulub,kui liisingfirmale siis nõua kohe halduri kontakti,kogemused näitavad ,et saad veel-25% hinnast alla. Võibolla minu ostmismeetemed on liiga robustsed,aga täna on selline seis kus müüjast saab kerge vaevaga "üle sõita" .Sellel konkreetse platsil soovitan kasutada külma närvi ja müügimees lihtsalt "nurka " suruda :D
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”