jahutusv näidiku seier hüpleb....

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

nobelman
Off Roader Wannabe

jahutusv näidiku seier hüpleb....

Postitus Postitas nobelman »

j cherokee 90 a. 4.0
Seier tõuseb pea 100 kriipsuni ära ja siis kolks kukub kuhugi 70 kanti alla ,siis sujuvalt tõuseb ja kolks jälle kukub ...
Kas on õhk sees ...ja kui on, kuidas kätte saab ? Ja oskab keegi soovitada kust v kelle kaudu saada termostaati, mis avaneks väheke madalamal tmp kui originaal
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Mul teeb samamoodi. Ise olen seda normaalseks pidanud. Et termostaat mängibki nii.
Aga vbl peaks ka uurima... :roll:

zum
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Normaalne see kindlasti pole.Ise hankisin varem avaneva termostaadi Fixuse nime all olevast ketist.Vist oli alla 80-ne kraadi,aga vöin eksida.Selline seieri pendeldamine viitab vähesele jahutusvedeliku kogusele vöi millelegi hullemale.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

mina pakuks ka õhku jahutussüsteeemis. Jeebul pidi ta küllalt raskelt välja tulema. Pane masin ninaga tõusu peale ja siis õhuta ära.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

vanaisa kirjutas:mina pakuks ka õhku jahutussüsteeemis. Jeebul pidi ta küllalt raskelt välja tulema. Pane masin ninaga tõusu peale ja siis õhuta ära.
Renixil pole radiaatoril korki. Ainult paisupaagil on.
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

kas tal pole mitte ploki peal, kabiini pool miskine õhutamise mutikas?
Sorry kui väga puusse panen - enda kunagisel Cherol oli selline asi...
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

vanaisa kirjutas:kas tal pole mitte ploki peal, kabiini pool miskine õhutamise mutikas?
Sorry kui väga puusse panen - enda kunagisel Cherol oli selline asi...
Sul oli ju 2.5? (Tapal OMC-l jäi kunagi see No Bullshit kleepekas silma :D )
Aga good point, peaks uurima. Pole sellepeale ise tulnudki, et taolist asja otsida plokilt...
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

2,5 jah oli. Aga kõige kindlam helistada habele (Vahur) CarServicest - ta ütleb une pealt ära, kuidas õhutada saab.
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Temperatuuri näidik hakkab siis ka valesid näite näitama kui näiteks jahutussüsteemis surve sees!
Tavaliselt ajab masin ise õhu jahutussüsteemist välja!
Keera töötaval mootoril radika kork maha ja uuri mis toimub!
Samas võib viga olla ka näidikus endas või siis anduris! Näidikute plokk maha ja asja uurima!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
leek
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas leek »

esmaseks vaata ikka,et juhtmed terved ja andurid korras!
lootus kunagi metsa jõuda!
www.defa.com

56682214
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Hallloo...salvestage nüüd palun oma kõvaketastele, et : ON ERINEVAID SÜSTEEME.
Nii surve all jaburaid Reinx-eid kui tavalisi"kork-radika-peal-lasen-õhu-välja-valan-peale" süsteeme. Eksisteerib termostaadi koja peal õhutusnipleid, eksisteerib lõdvikute ühendustes andurite kõrval kõrgeimail kohal nipleid,eksiteerib inseneride arusaamasid andurite ajutisest eemaldamisest õhutamise eesmärgil.
Pole ma ei inseneriharidusega ega matemaatiku teadmistega. Ehk mingi Õli kuskilt Garaažist ütleb:Tegelikult on iga eksemplar erinev ja tahab individuaalset lähenemist. Katalogiseerida ja süstematiseerida ja teoritiseerida võib suht kahe paralleelse sirge lõikumiseni selle teema ümber.
Kõike kaunist.
Virgo
Heinaküün
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Nõus.
Endal see seier juba 2 aastat niimoodi mängib. Enne seda kurat teab, ilmselt ka.
Kui seal midagi väga valesti oleks, siis oleks ta ju ammu õhku lennanud... Seega olen lähtunud põhimõttest, et ära sega kui masin töötab.

Seda ei tule mingil juhul võtta ametliku soovitusena, aga siiamaani on toiminud :wink:

zum
ka pole mehaanik, aga mingi arusaam asjadest on kujunenud. Vale või õige, ei tea. Ei viitsi vaielda ka.
Kasutaja avatar
leek
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas leek »

põhimõte,et ära sega kui masin töötab-võib ju kehtida mõnede vigade puhul kuid igasugu mõõteriistade jne näidud peaksid siiski olema korralikult loetavad!
enda risul on lollitanud nii tembiandur ja õlirõhuanduri juhe.Igasugu servised ja autod on soovitanud,et teeme mootoriremonti jne aga elementaarsete asjade peale ei tule keegi!
Vanal 2,5l motol saab õhutada jahutussüsteemi traditsiooniliselt ja mingit korki või nipplit pole vaja otsida.Isegi pole huvi tundnud,et kas sihuke asi on olemas!
lootus kunagi metsa jõuda!
www.defa.com

56682214
nobelman
Off Roader Wannabe

Mul see seier oli enne nagu raudnael .....aga avastasin, et paisupaagi kork vist umbes, sest surve peab suur olema kuna paagile on mõra sisse löönud ja sealt immitseb välja kui kork peal..... Kork ju peaks ise üleliigse välja laskma...
nobelman
Off Roader Wannabe

Kui nüüd edasi juurelda, siis.....kuna ainus kork on paisupaagil , kas ma siis mitte ei peaks tagumist otsa mäkke ajama, et õhk paisuka poole liiguks ..kui ninaga ajada siis radikas kõrgemal ja õhk ehk lukus seal...
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”