LATGALE TROPHY 2009 Kas keegi läheb ?

Ametlik info võistluste kohta, küsimused, kommentaarid, järelkajad.

Official information and discussions about 4x4 competitions. Information on international events welcome!

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators

Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

LATGALE TROPHY 2009 Kas keegi läheb ?

Postitus Postitas Heinza »

Kas on meie seast sinna minejaid. Endal oleks huvi aga seltsis oleks segasem.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
yamumees
Rookie

Latgale Trophy

Postitus Postitas yamumees »

Yamumees on hetkeseisuga minemas.Eelmise aasta vead tahavad parandamist... :driving :argue
Teised arvavad et ma olen lihtsalt hull...aastast 2000
Yamaha Grizzly 660-06 punane
Kõiksugu hardoffroad lisade ja asjadega rikutud.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

See on hea uudis. Minu plaan hakkab seeläbi aina küpsema.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

Postitus Postitas weix2 »

Kas on kelleski veel mõtteid seatud Läti suunda tulevaks nv ks? :roll:
Veiko Aart 51 kaksüks 740
Offroad is better road than bad road!
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

weix2 kirjutas:Kas on kelleski veel mõtteid seatud Läti suunda tulevaks nv ks? :roll:
Kas see tähendab, et olete tulemas või minemas?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

boob kirjutas:
weix2 kirjutas:Kas on kelleski veel mõtteid seatud Läti suunda tulevaks nv ks? :roll:
Kas see tähendab, et olete tulemas või minemas?
On tõsine oht ... võitlusvaim on olemas :ninja ja osa vajaminevaid toimetusi võib ytelda et on lahendatud, natukene veel enne kui 100% jah ära tuleb :wink:
Asjaarmastajad 179
a.kurakov
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas a.kurakov »

Tere.
Meie la"hme ka. Nissan Patroliga TR 2, plaanisime reede hommikul Tallinnast soitma hakkama.

Andrei
Andrei
52 51 340
a.kurakov@euroscrap.com
ivo
Rookie

Postitus Postitas ivo »

Tere
Oleme ka nelja atv-ga tulemas.Meil väike mure.Puudub Läti kaart.Võistluskoht on minu gepsis üks pruun plönn.Kust saaks mingi kaarti.Ettetänades
Ivo.
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

ivo kirjutas:Tere
Oleme ka nelja atv-ga tulemas.Meil väike mure.Puudub Läti kaart.Võistluskoht on minu gepsis üks pruun plönn.Kust saaks mingi kaarti.Ettetänades
Ivo.
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... =7&iwloc=A

Kuskandist lähete võib ju grupeeruda, Sest mandaat ja tüv meiel yhel ajal 21.00
Asjaarmastajad 179
ivo
Rookie

Postitus Postitas ivo »

Stardime Viimsist reede hommiku poole.Kaarti koha pealt pidasin silmasa midagi mida saaks garmini gpsi .
Ivo
5189251
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

ivo kirjutas:Stardime Viimsist reede hommiku poole.Kaarti koha pealt pidasin silmasa midagi mida saaks garmini gpsi .
Ivo
5189251
Sain aru et gepsu kaarti otsid. Sellega hetkel aidata ei saa. Me kuskil 14-15 paiku Pärnust liikuma plaanisime hakata.

Veiko
51 21 740
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Nii, on siis Lätimaal käidud. Väga lahe oli. Korraldus mõnus, kõik sujus kella järgi. Suhtumine võistlejatesse kui sõpradesse . Mis mind üllatas ja väga positiivselt üllatas oli tehniline kontroll. Kui esineski puudusi, meie autodel polnud, siis suunati sellele tähelepanu , ei kangutatud aku klemme puruks jne. elutähtsad asjad kontrolliti üle , pidurid tuled trossid viled ohutus vahendid ...
Rada oli SUPER nii mitmekesine. Orienteerumine väga vaheldus rikas , mägi liiv , muda ja turvas , vintsimisele seal maal nii tohutut rõhku ei panda , rõhk on sõnadel orienteerumine osavus vastupidavus. Sai sõita, sai vintsida, sai nautida kaunist loodust. Orienteerumise vahel nagu Saarekollil ka eraldi arvestusena karjääri katse, mina olin sunnitud selle kahjuks sõitma ainult taga sillaga , sest esimesel laskumisel läks esiveo lülitus paigast ja seda aega , et see paika saada polnud , sõitsin lõpuni ja olime sellel hetkel teine auto kes üldse raja lõpuni sai kuni tuli PALTO kell oli ees kivi nägu 8) ....Järgmise päeva kestvussõit 3 tundi oli ka hea. Jällegi elemendid mis muutsid tuima muda sõidu mõnusamaks olid sees. Ja meie jäime sellega väga rahule ja ka meie kambas poodiumi koht . PALTO 3. liiter samakat ja puust auto :D . Ise jäime neljandaks. Mehed on kõvad aga raud on nõrk aga sõitsime kenasti lõpuni. ATV mehed tegid kah kõvasti. Nendel siis pikalt ja suure eduga 1. koht. Varsti ka siis pildid üritusest.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"

Hakkan kosuma positiivsusest pakatunud nädalavahetusest Ezerniekis. Nagu Heinza ytles kõik käis nii nagu kavas kirjas ja kellapealt, nii oli hea lihtne ei tekkinud liigset närvilisust ja ootamist. Rajad FANTAST, seinast seina, Lund ei olnud, kõik muu oli olemas :lol: Nagu Arto ütles, kui väike mõte liikumas siis kindlasti minna-Läxime. Võimalusel lähme sinna veel. Sõit sinna oli mööda otseteed, oleks pidanud pärast piiri kohe maasturid maha ajama ... sest teed ju polnud. Tagasi tulime läbi Riia.
Kuna oli see meil esimene välis sõit siis julgen väita et tulemusega rahul ja soov tagasi minna olemas.
Taastamist vajavad detailid: Vints, Sidur, Pidur, Esiklaas, Rattalaager, Generaator, amort...
seekord ma pold agar pildistaja, aga mõned lingid
Latgale Trophy 2009 1.diena : http://www.fotoblog.lv/rep/13645
Latgale Trophy 2. diena : http://www.fotoblog.lv/rep/13649/?cid=4711
http://4x4.ucoz.lv/photo/4

Ja seltskond super! :thumb:
Asjaarmastajad 179
Kasutaja avatar
weix2
Fitting 44"