GC tagumise luugi polster
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
GC tagumise luugi polster
Võtsin siis kätte ja üritasin vahelduseks GC-l (see vanem kandiline siis) tagauugi käima panna (mõlemad, nii suur kui ka klaasist, ei toimi). Selleks oleks tarvis luugi polster eemaldada aga see polnudki nii lihtne nagu arvasin. Kruvisin küll kõik kruvid, mis silma jäid (8 oli teisi vist kokku koos nende kahega, mis polstri karvasesse ossa on peidetud) välja ja sikutasin asja igas suunas aga ei miskit. Ülemine serv natukene irvakile tuli ja oligi kõik. Peale tunnikest seal käperdamist ja vandumist suundusin sama targalt rahustuseks õlut jooma.
Küsimus siis selline, et on kellelgi õnnestunud kinnise luugiga polstrit eemaldada ja kui, siis milles trikk ning kudamoodu see täpsemalt käib? Päris katki ei tahaks asja ka kiskuda aga luugid võiksid siiski avaneda kui nad juba olemas on.
Küsimus siis selline, et on kellelgi õnnestunud kinnise luugiga polstrit eemaldada ja kui, siis milles trikk ning kudamoodu see täpsemalt käib? Päris katki ei tahaks asja ka kiskuda aga luugid võiksid siiski avaneda kui nad juba olemas on.
Kinnise luugiga see problee, et alt servast, kus kinni tõmbamise käepide on, läheb ka veel kruvi sisse. Oli minulgi millalgi sama asi päevakorral, aga lõpuks õnnestus siiski luuk väljastpoolt lahti saada. Minul aeg-ajalt ei taha luuk avaneda, siis aitab käepideme tõmbamise ajaks luugi kinni pressimine, paar korda olen südametäiega talle jalaga andnud peale pikka jebimist, see on aidanud.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kusjuures mul on ka esinenud sellist probleemi, et aegajalt luuk ei taha lahti tulla. Ajutiselt aitas ka see nn "jalaga" meetod.reimo kirjutas:Kinnise luugiga see problee, et alt servast, kus kinni tõmbamise käepide on, läheb ka veel kruvi sisse. Oli minulgi millalgi sama asi päevakorral, aga lõpuks õnnestus siiski luuk väljastpoolt lahti saada. Minul aeg-ajalt ei taha luuk avaneda, siis aitab käepideme tõmbamise ajaks luugi kinni pressimine, paar korda olen südametäiega talle jalaga andnud peale pikka jebimist, see on aidanud.
Aga probleemi elimineeris see, kui kaapisin polstri maha ja midagi ma seal lukusüsteemis pingutasin või keerasin peale, täpselt enam peast ei mäleta.
Jutu point on see, et kui hakkab vaixelt jebima, et kord luuk avaneb, kord mitte, siis on mõistlik polster maha katkuda (seni kuni veel luuk lahti käib) ja tutvuda lukustussüsteemi hingeeluga ning seal miskit pingutada
Grand Cherokee
Pole jõudnud vahepeal asjaga tegeleda aga tuli pähe säherdune mõte, et proovin klaasi käepideme lahti kruvida. Sellele pääseb seestpoolt ligi ja peale selle eemaldamist peaks esialgse vaatluse kohaselt klaas avanema. Siis saab asjale vähemalt ülevalt natukene paremini ligi (muidu pressi kärss vastu klaasi loperguseks aga ikka midagi sealt praost ei näe ega tunne) ja äkki õnnestub käsi polstri vahele toppides sealt midagi sellist näppu saada, mille sikutamine luugi lahti teeb. Kahjuks pole seda asja kunagi seestpoolt näinud aga eks peab siis hea õnne peale kobama.