Metsaistutustalgud 9. mail

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
kaisuk2rbik
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Metsaistutustalgud 9. mail

Postitus Postitas kaisuk2rbik »

Hei kõik kaas-mudasmüttajad! :bg
Teie, kellele teile meeldib metsas mütata ja peate seda tähtsaks on mul tähtis-tähtis teadaanne!

Üle-eestilise metsanädala raames korraldab Keskkonnaameti Viru regioon 9. mail metsaistutustalgud. Üritusele oodatakse peamiselt Lääne-Virumaa elanikke.
(Tegelikult polegi see nii tähtis. Peamine, et südamega asja juures olete.)

Buss talgutele väljub 9. mail kell 10 Rakverest Aqva veekeskuse eest, kust sõidetakse väikesesse Kärsa külla Väike-Maarja vallas. Lisaks metsaistutamisele saavad osalejad kuulata Keskkonnaameti metsanduse spetsialisti Teet Paju praktilisi nõuandeid metsa istutamise ja hooldamise ning keskkonnakaitse kohta. Metsaomanik Raul Vahter tutvustab ümbruskonna metsasid. Talguliste pakutakse suppi, pirukaid ja teed. Vajalikud töövahendid on kohapeal olemas. Üritus on kõigile osalejatele tasuta, kuid kindlasti on vajalik eelnev registreerimine.

Võiks ju panna käpa külge, siis on meil edaspidigi, kus end hästi tunda.

Andke teada, kes tulijad oleks:)
Eesti metsad loodavad just TEIE peale. Kui me midagi ei tee, kes siis??

Soovijad, kirjutage mulle oma nimi ja telefoninumber
, et oleks ülevaade tulijatest. Noore looduskaitsjana võtan vastutuse enda peale.
Kui küsimusi veel, siis kirjutage, heal meelel vastan:)
Viimati muutis kaisuk2rbik, T Mai 05, 2009 8:48 pm, muudetud 1 kord kokku.
Vabakutseline Garderoobitädi :P
antik
Fitting 38"

Re: Metsaistutustalgud 9. mail

Postitus Postitas antik »

kaisuk2rbik kirjutas:..võiks ju panna käpa külge, siis on meil edaspidigi, kus end hästi tunda.
Esimesel mail sai alles 1000 puud istutatud- siiamaani kõik kohad haiged- aga tuleks küll :D
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
Kasutaja avatar
kaisuk2rbik
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Re: Metsaistutustalgud 9. mail

Postitus Postitas kaisuk2rbik »

antik kirjutas:
kaisuk2rbik kirjutas:..võiks ju panna käpa külge, siis on meil edaspidigi, kus end hästi tunda.
Esimesel mail sai alles 1000 puud istutatud- siiamaani kõik kohad haiged- aga tuleks küll :D
Oh!
Tubli!
Väga äge, korraldaja ütles, et mida rohkem, seda parem. Hetkel pole eriti palju registreerujaid, oma maa eest hoolitsemine ole vist kuigi popp :?
Vabakutseline Garderoobitädi :P
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

Ma olen ka pannud oma panuse sellel aastal ,kuskil 1600 kuusetaime juba maas ja 600 veel panna :)
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”