tänavaseades Jimny TR-1-ks
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
tänavaseades Jimny TR-1-ks
Tekkis uitmõte, et on tänavasõidu Jimny 1,3 ben roolivõimuga ja rihmaga mootor ja kas keegi viitsiks sellest ehitada teenusena võistlusvalmis auto. Vintsi ja rehvide tarne saaks kokku leppida ehk siis võin ka ise otsida(ilmselt otsiksin kasutatud). Raha lugeda oskan ja ilmaasjata kulutada ka ei soovi. Teenuse pakkuja asukoht peaks olema Eesti ja võib olla ka eraisik. Kui kellegil mingit huvi siis saata PS-s, sest arvatavasti väljendan ennast raskesti arusaadavalt. Pakkumine võiks kehtida miski 6 kuud.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
JR motors just teosats sellise projekti ja sellest oli ka foorumis piklat juttu:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=149 ... ight=jimny
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=149 ... ight=jimny
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Paku oma projekti Võrrimehele, ta saab kindlasti sulle vajaliku eelarve eest masina kokku panna või aitab kasvõi reaalse kalkultsiooni koostada. Võrrimees on minu teada paar kolm võistlusmasinat lisaks safariautodele juba valmis meistertanud. Trüki otsingusse heinaküün ja peaksid ka klientide tagasisidet leidma.
madis
madis
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Re: tänavaseades Jimny TR-1-ks
Kindlasti ei pretendeeri ise selle projekti ehitamisele aga soe soovitus ikkagi.Kui tahad ise hästi sõita (ja ehk võitagi?) ehita omale ikka auto ise,siis tead ka metsas kust viga otsida.ricardodesol11 kirjutas:Tekkis uitmõte, et on tänavasõidu Jimny 1,3 ben roolivõimuga ja rihmaga mootor ja kas keegi viitsiks sellest ehitada teenusena võistlusvalmis auto .
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
- RAMBO
- True Off Roader!
TR 1.
vabandage mind,kui ma olen millegist valesti aru saanud,aga see ongi rehvid ja vints.
vabandage mind,kui ma olen millegist valesti aru saanud,aga see ongi rehvid ja vints.
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Jimny vajab ka muude sõlmede ülevaatust ja tugevdamist.RAMBO kirjutas:TR 1.
(3 aastat Jimny tagistmel kaardi lugemist)
TR1 kalssis on sellele autole mõitsliku rehvi leidmine VÄGA keerukas ülesanne.
-----------------------------------------------------------------
- RAMBO
- True Off Roader!
sain aru,et tänava autost käib jutt.Landy kirjutas:Jimny vajab ka muude sõlmede ülevaatust ja tugevdamist.RAMBO kirjutas:TR 1.
(3 aastat Jimny tagistmel kaardi lugemist)
TR1 kalssis on sellele autole mõitsliku rehvi leidmine VÄGA keerukas ülesanne.

ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Et kindlasti hea ise teha, aga paraku ajaprobleemid ja osade tööde tegemiseks tingimuste puudumine(miskid masinad seisavad juba 2-3 aastat ja ootavad oma aega) ja et hoovi peal liiga palju autosid, et nende kõigiga jõuaks kogu aeg sõita(seismine ju surm) seetõttu huvi lihtsamas võistlusseades ehk TR-1 vastu. Samas ei garanteeri, et projekt käiku läheks. JR Motors kindlasti väga pädev, aga kardetavasti ma liiga tagasihoidliku eelarvega lugedes nende võimalustest autot ehitada. Esikohale ei pretendeerikski, piisaks kas või lõpetamisvõimelisusest.
tee ikka ise... kui sa ehitamiseks aega ei leia, kust sa hiljem siis sõitmiseks seda leiad?
üks 4-5 päeva projekt minu poolt mis täna valmis sai:
http://www.4x4matk.ee/projektid/jimny/
See pole muidugi mitte TR1 vaid kalal käimise auto
üks 4-5 päeva projekt minu poolt mis täna valmis sai:
http://www.4x4matk.ee/projektid/jimny/
See pole muidugi mitte TR1 vaid kalal käimise auto

Ei pea alati ju kõike ise tegema. Ehk milleks tegeleda asjadega, millele oma aega raske kulutada. Elu tuleb nautida ja täiega elada iga päev. Kui on olemas inimesed, kes ehitustöö tegemist ise naudivad ning tunnevad rõõmu ka hiljem auto omaniku emotsioonidest võistlustel, siis miks mitte jätta endale sõidurõõm ja ehitusrõõm teistele.
+372 5028488
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Olen Jaaguga osaliselt nõus.jr kirjutas:Ei pea alati ju kõike ise tegema. Ehk milleks tegeleda asjadega, millele oma aega raske kulutada. Elu tuleb nautida ja täiega elada iga päev. Kui on olemas inimesed, kes ehitustöö tegemist ise naudivad ning tunnevad rõõmu ka hiljem auto omaniku emotsioonidest võistlustel, siis miks mitte jätta endale sõidurõõm ja ehitusrõõm teistele.
http://www.maasturid.ee
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Kindlasti paksu rahakoti ja mehaaniku olemasolul pole mõtet kõigega ise tegeleda. Eks igaüks räägib oma seisukohast aga raja ääres kellegi kätetööd deshifreerima hakata on kah nõme.

Viimati muutis rommi, P Mai 03, 2009 11:58 am, muudetud 1 kord kokku.
Kui töö on korralikult vormistatud, ehk dokumenteeritud koos jooniste ja seletustega ning koolitusega, mis kuidas toimib siis ei tohiks olla probleem elementaarasju ise lahata. Noh, nii nagu asju ikka korralikult tehakse...rommi kirjutas:aga raja ääres kellegi kätetööd deshifreerima hakata on kah nõme.
+372 5028488
- RAMBO
- True Off Roader!
jr kirjutas:Kui töö on korralikult vormistatud, ehk dokumenteeritud koos jooniste ja seletustega ning koolitusega, mis kuidas toimib siis ei tohiks olla probleem elementaarasju ise lahata. Noh, nii nagu asju ikka korralikult tehakse...rommi kirjutas:aga raja ääres kellegi kätetööd deshifreerima hakata on kah nõme.
see lõhnab juba,kõvasti suurema rahakoti järele ka ilmselt.
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.