Explorerite omanikud

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Aukudest läbisõites kisub paremale või vasakule

Postitus Postitas Eruun »

tre :wink:

Tekkis üks küsimus ja tahaks leida sellele vastust.
Kui sõidan oma Fordiga aukudest läbi ntx kruusateel või asfaldil mõni suurem muhk või auk siis hakkab julmalt masinat kiskuma selle ratta poole mis parajasti aukudest läbi veereb ja kisub ikka nii kõvasti et kui oleks 70-80 km/h sõitnud siis kardan et ei tule rooli keeramisega toime ja kraavis olengi "heal juhul". Mis võib tekitada sellist asja ?
Ütlen kohe ära et koliseb esi parem amort aga see alles hakkas, probleem aga juba pikemat aega.
Ise arvan et rooliotsad on ära ja amordid tuleks kah ära vahetada.
Mida kostate selle pika jutu peale?
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Ega ei ole tegemist sellega, Death Wobble:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=550 ... ath+wobble
+372 5028488
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

jah auto käitumine sama nagu minu omal aga ma pole midagi tõstnud ega ümmber ehitanud endal :?
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Eruun kirjutas:jah auto käitumine sama nagu minu omal aga ma pole midagi tõstnud ega ümmber ehitanud endal :?
Piisab isegi sellest, kui sul on roolisüsteemis loksud ja rehvid pole balansis. Ka vigane amort suurendab surmavõbina ohtu.

Ehk siis nagu isegi ütled, et rooliotsad on ära ja amort koliseb... Mitme väikese häda peale saab ühe suure surmavõbina kokku.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

no selge siis
peab sajalisi, ei viiesajalisi hakkama kergitama, muidu lähevad koid sisse 8)

tänud
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

Ma siis jälle mõneks ajaks Exploreri omanik. Auto on 95a ja eelmine omanik ka siit pärit "haier" nimeline. Nüüd teavad kõik millega tegu :D
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

Nüüd siis teine ka hoovis..see Euro variant.. kasti rikkega 95a isend tumeroheline ja muidu kena :D ka nahksisu kõik muud lisad ka uued rehvid 265/75/16 kroom-magneesium velgedega. Kõik klaasid terved esineb roostet nii pindmist kui ka läbivat seal kus ikka...tagumise ratta juurest plastkarbi taga :) Imestasin ,et elektri katuseluuk ka peal. Misket tõstetavad amordid taga. Üks (TOnt) üritanud talle manuaalkasti peale panna tulutult st igast üleliigseid asju külge pandud kaasaarvatud siduripedaal :lol: Ainult idioot teeks rellakaga keset põrandat augu sisse. Ok siis hakkan seda asja pusima ja töökorda ajama. Kui ei õnnestu lihtsalt siis läheb Mersu diisel peale :D ja tõste ja metsa marss.. :D
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Talfu
Mudder

Postitus Postitas Talfu »

Mul kah nüüd Explorer 94 hoovis.Enamvähem korras riistapuu,gaasiseade peal.Hakkab vist võitlus roostega!Stanged suht ussitanud!
Land Rover Discovery II
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Talfu kirjutas:Mul kah nüüd Explorer 94 hoovis.Enamvähem korras riistapuu,gaasiseade peal.Hakkab vist võitlus roostega!Stanged suht ussitanud!
Hi :yupikaye
kle see gaasi balloon on tal taga kongis või?
Kas ruumi jatkub? Ma algul tahtsin kah sellist aga siis jäin mõtlema ja ei võtnud.
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

ja kas pilti ka näitad ? :wink: oma põllumasinast :D
m.s.
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas m.s. »

Mul on gaasipaak all, varuratta koha peal.
F 150
Rookie

Postitus Postitas F 150 »

LandLord kirjutas:Ole hea ja pane õli sisse rooolivõimu :)) meda ikke muud seal on per.ses
no nii juhm ma ka ei ole. õli täitsa normis kuid rool ikka vahel raske, ja samas jälle kerge.

ja veel yks probleem, miks ennem seismajäämist piduripedaal pidurdades väriseb (ABS) ja seda mitte järsku pidurdades vaid normaalselt jaka kuival asfaldil.

ette tänades
asjaarmastajast algaja EXPLORERIGA! :)
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

F 150 kirjutas:
LandLord kirjutas:Ole hea ja pane õli sisse rooolivõimu :)) meda ikke muud seal on per.ses
no nii juhm ma ka ei ole. õli täitsa normis kuid rool ikka vahel raske, ja samas jälle kerge.

ja veel yks probleem, miks ennem seismajäämist piduripedaal pidurdades väriseb (ABS) ja seda mitte järsku pidurdades vaid normaalselt jaka kuival asfaldil.

ette tänades
Piduri kettad kõverad ja ei muud. Vaheta ära ja elu on lill.
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
F 150
Rookie

Postitus Postitas F 150 »

siis juhin tähelepanu sellele,et väriseb mitte rool vaid piduripedaal ja seda ka ainult vahetult ennem seisma jäämist. ja see värin on just selline nagu libedaga pidurdades ABS tööle hakkab.

tänud
asjaarmastajast algaja EXPLORERIGA! :)
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

ikkagi kettad - Endalgi oli alguses raske uskuda, aga peale vahetust kadus ära. Väga meenutas ABSi.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Vasta

Mine “Ford”