mõned head a tagasi,tol hetkel enese jaoks üsna kehval ajal,sõitsin autoga,mille puhul pole imestada,et politsei meid /st mind ühes autoga siis/lõpuks kinni pidas ning täheldas: pole stanget /hööveldasin selle kogemata ja täitsa juhuslikult ühe tartu politseiniku õuel; võisin edasi sõita kuna olid jõulud ning tõesti-tõesti väga libe/, pole numbrimärki /läks koos stangega/, pole kindlustust /nu need mu isiklikud asjaajamised paraku küll enamasti on ajamata..räägitakse,et kingsepal pole ju kingi kah/, pole kehtivat ülevaatest /brr../ ..rääkimata pea olematutest piduritest /sry,mõistan küll,et oli täiesti vastutustundetu sedasi sõita,ent õppisin see-eest jälle palju uut,nt kuidas vajadusel ka ilma pidama saada..kui oluline on pikivahe..jne/ mida õnneks ei osatud kontrollida ning üleüldisest vana auto kapriisidest: tahtis - sõitis,ei tahtnud - ei sõitnud /e et kui ei tahtnud,siis sütitas armatuuris kõik tuled,seiskas mootori kus aga paremaks pidas ning nii ka jäi,ning täpselt niikauaks kuni otsutas et: ok,sõidame siis pealegi ja võib ju siis et veidi edasigi../ ..pika jutu lühike mõte: janti oli palju,aga põnevust jagus ikka ka

....
..mistõttu /nu et kuna see eelpool kirjeldatud vahelevõtmine politsei poolt lõppes u taolise märkusega et: siin pole tõesti enam miskit teha..sõitke koju,aga ärge selle autoga küll enam üritage ..vms/ olen 2x toon auto salongistki.. ja mis siin ikka pikalt jutustada - uus auto on uus auto! ja mida uuem,seda moodsam: sõidab suisa ise, vajab aeg-ajalt vaid veidi juhendamist.. ..aga uue autoga /minu puhul nt kehtib see tõesti väga/ kohe ei raatsi kõike kuidagi noh.... ja bensiin nt ei saa ka kunagi ootamatult otsa,kuna auto suhtleb enne ammu pikalt ette..ja...
..e et tglt pole,arvan,üldse oluline kes ja kui vana masinat hindab - mõlemal on omad head ja vead - üks pakub enam põnevust,teine mugavust..kokkuvõtvalt:igal asjal on omad miinused,nagu ütles ka üks mees, kui ta ämm ära suri ning talt matusekulud sisse nõuti...
palju tänu pika jutu läbilugemise eest