ARB diffrilukk nahkas.
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
ARB diffrilukk nahkas.
Lugu järgmine, lukk kord lülitab ja ei susise siis jälle susiseb ja ei lülita. Nii vaheldumisi ja ettearvamatult. Susiseb ta sillast seest. Mis võib olla seal nahkas ja kes kus tarniks vajadusel uusi vidinaid ?
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Minule tarnis puuduvad ARB jupid JR Motors.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
nagu ma aru olen saanud siis seal sees on miski (kummi)tihend, mis ei lase õhku diffrist välja kui see on sinna kompressori poolt sisse pumbatud, et lukk peale läheks. kui see pees siis saab õhk sealt silda sisse joosta ja läbi tuulutuse välja. Kuna sa kirjutasid et susiseb kuskil silla sees, siis tundub loogiline et see nii on. Illustratsioon sulle ka http://www.arbusa.com/Products/Air-Lock ... ng/11.aspx
Peale JR Motorsi müüb ju ka Maasturid.ee. Ja seal oli viimati LC70-le täitsa olemas ARB lukk.. äkki saad sealt ära kaubelda jupi.
Peale JR Motorsi müüb ju ka Maasturid.ee. Ja seal oli viimati LC70-le täitsa olemas ARB lukk.. äkki saad sealt ära kaubelda jupi.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
-
hindrek555
- Mudder
Re: ARB diffrilukk nahkas.
Mul oli sama probleem.Viga seisnes selles,et üks seib oli luku sees laiaks läinud.Asetseb see seibikene siis selle lukustava sateliidi ja lülitusmuhvi vahel.Oli teine ära kulunud ja laiakas läinud ja ei lasknud enam steliiti hambumisse.Kord läks ja ei läinud siis jälle ei tulnud maha.Susises ka silla sees.Mul oli muidugi dana 35 aga arvan et ARB ehitus enamvähem sama mis kõikidel mudelitel.Diff kaas maha siis kohe näha mis seal toimub.Heinza kirjutas:Lugu järgmine, lukk kord lülitab ja ei susise siis jälle susiseb ja ei lülita. Nii vaheldumisi ja ettearvamatult. Susiseb ta sillast seest. Mis võib olla seal nahkas ja kes kus tarniks vajadusel uusi vidinaid ?
Jõudu.
Sai siis nüüd lukk laiali lammutatud ja selgus tõsiasi , et eelmine laagrivahetaja on kasutanud vägivalda ja otsakaane kus jooksevad o rõngad täiesti hambuliseks närinud. Rõngad kulunud ja membraan ka kahtlane. Arvan , et sealt ka susinad 
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Jah, ja nüüd siis vajalikud detailid RD 132 le on otsakaan , o rõngad ja membraan.
Võib teema lõppenuks lugeda. Suured tänud Maasturi Tom`ile kelle nõu kuulda võttes asi lahenes kui iseenesest. Lukk toimib ja mis peamine, et ei susise.
Toomasel
Toomasel