King-Cab´i D-21 lehtvedru!?
Moderaatorid: jr, Moderators
King-Cab´i D-21 lehtvedru!?
Tervist!
olen siis suhteliselt värske kastika omanik ja sai natuke mülkaid ja mägesid vallutatu ja mingil hetkel murdus kõrvalistuja poolne lehtvedru pealeht. nüüd kast kiivas ja tuju hapu vaadates uute vedrude hindasid. siit siis küsimus, et kas mingi muu isendi vedrud ei sobi-st võimalikult odavalt. ja kui siis kas peab mõlemad vedrud koos välja vahetama. ja kui kellelgi pakkuda, siis...
proovisin minna lihtsama vastupanu teed, otsides vene masinate samalaadseid detaile aga ei andnud tulemust. kõik nagu ikka russki razmerr aga mulle ei sobinud üksi razmerr.
teine küsimus: olen siin ringi tuuland aga pole täpselt aru saand, et kui keevitan ise rauad et(loe:lasen valmis keevitada) kas siis Eesti sini-vale kirju tõugu premeerimisüksusel ei ole ütlemist, või nõutakse iga vidina kohta mingit valmistaja poolset ja paigaldaja paberit.
oleks tänulik infi ja soovituste eest.
Eimu!
olen siis suhteliselt värske kastika omanik ja sai natuke mülkaid ja mägesid vallutatu ja mingil hetkel murdus kõrvalistuja poolne lehtvedru pealeht. nüüd kast kiivas ja tuju hapu vaadates uute vedrude hindasid. siit siis küsimus, et kas mingi muu isendi vedrud ei sobi-st võimalikult odavalt. ja kui siis kas peab mõlemad vedrud koos välja vahetama. ja kui kellelgi pakkuda, siis...
proovisin minna lihtsama vastupanu teed, otsides vene masinate samalaadseid detaile aga ei andnud tulemust. kõik nagu ikka russki razmerr aga mulle ei sobinud üksi razmerr.
teine küsimus: olen siin ringi tuuland aga pole täpselt aru saand, et kui keevitan ise rauad et(loe:lasen valmis keevitada) kas siis Eesti sini-vale kirju tõugu premeerimisüksusel ei ole ütlemist, või nõutakse iga vidina kohta mingit valmistaja poolset ja paigaldaja paberit.
Eimu!
käsi kullas, perse mullas!!!
Re: King-cab´i lehtvedru!?
Kui need rauad viisakad välja näevad ja mingid erilised monstrumid ei ole, siis ei tohiks see küll nende pilku püüda.eimuu kirjutas:teine küsimus: olen siin ringi tuuland aga pole täpselt aru saand, et kui keevitan ise rauad et(loe:lasen valmis keevitada) kas siis Eesti sini-vale kirju tõugu premeerimisüksusel ei ole ütlemist, või nõutakse iga vidina kohta mingit valmistaja poolset ja paigaldaja paberit.
Eimu!
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Mis aasta kastikale vedru tarvis on?
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: King-cab´i lehtvedru!?
Nii ülevaatuse kui politsei onud lähtuvad raudade puhul tootmis- ja registreerimis aastast. Muidugi, mida rohkem "originaalide" moodi on, seda väiksem on põhjus kiusata,klaPP kirjutas:Kui need rauad viisakad välja näevad ja mingid erilised monstrumid ei ole, siis ei tohiks see küll nende pilku püüda.eimuu kirjutas:teine küsimus: olen siin ringi tuuland aga pole täpselt aru saand, et kui keevitan ise rauad et(loe:lasen valmis keevitada) kas siis Eesti sini-vale kirju tõugu premeerimisüksusel ei ole ütlemist, või nõutakse iga vidina kohta mingit valmistaja poolset ja paigaldaja paberit.
Eimu!
Vaata riigiteatajat ja kasuta otsingusõna "esikaitse süsteemid". Seal kirjas mis ajast alates seadusega ise tehtud keelatud on.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Sellisele masinale pakun uut vedrupakki(2+2 lehte) hinnaga 2500-eimuu kirjutas:tegu siis 92. aasta king-cab 2,5D 55kW.
Tarneaeg 2 tööpäeva.
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
- nymmik
- Rock Crawler
- Kontakt:
Mul on kasutatud vedrupakk pakkuda. Kui huvi siis 56 357444
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Sellisele masinale pakun uut vedrupakki(2+2 lehte) hinnaga 2500-
Tarneaeg 2 tööpäeva.
vabandan lolli küsimuse pärast, et 2+2 lehte? see tähendab et mõlemale poole või...?
usun, et nende gazellide detailide hinnad on samas klassis nagu nissanilgi, või eksin? ja kui, siis kuhu peaksin pöörduma oma sooviga?Kas sa vene "Gazelli" vedrusid ka proovisid? Olen kuulnud et need pidid 1:1 sobima.
käsi kullas, perse mullas!!!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
http://www.gaz.ee/eimuu kirjutas: usun, et nende gazellide detailide hinnad on samas klassis nagu nissanilgi, või eksin? ja kui, siis kuhu peaksin pöörduma oma sooviga?
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Jutt on ikka ühest vedrupakist.Pealeht,abileht ja kaks lühemat lehte.eimuu kirjutas:Maasturid kirjutas:Sellisele masinale pakun uut vedrupakki(2+2 lehte) hinnaga 2500-
Tarneaeg 2 tööpäeva.
vabandan lolli küsimuse pärast, et 2+2 lehte? see tähendab et mõlemale poole või...?
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120