Kas tegu mingite liba kuulutustega?
Moderaator: Moderators
OT:
Mu hea sõber ostis mõnda aega tagasi avariilise, tegi korda, pani telku sisse, tegi facelifti ning müüs hea kasumiga 270000 maha.
Nüüd on see juba kaks korda omanikku vahetanud ja iga järgnev küsib eelmisest suuremat hinda. Hetkel on 319000-ga müüa.
edit: hind parandatud
See 300 ja alla selle H2-he hind on reaalne.TiitR kirjutas:...Nagu ka need 300000.- H2-d, mida siin vahepeal müüdi - helistades aeti mingit mulli, et omanikku hetkel kätte ei saa, kes neid Hummereid müütab...
Mu hea sõber ostis mõnda aega tagasi avariilise, tegi korda, pani telku sisse, tegi facelifti ning müüs hea kasumiga 270000 maha.
Nüüd on see juba kaks korda omanikku vahetanud ja iga järgnev küsib eelmisest suuremat hinda. Hetkel on 319000-ga müüa.
edit: hind parandatud
Viimati muutis raimo, N Apr 23, 2009 9:09 pm, muudetud 1 kord kokku.
2004.WJ.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
Kiirus kompenseerib kliirensit.
- TiitR
- I live off from the mud
Jätkan OT-d, mina rääkisin ühest kollasest H2-st, mida müüdi sellise hinnaga siin pea aasta tagasi ja kogu jutt käis tolle kohtaraimo kirjutas:OT:See 300 ja alla selle H2-he hind on reaalne.TiitR kirjutas:...Nagu ka need 300000.- H2-d, mida siin vahepeal müüdi - helistades aeti mingit mulli, et omanikku hetkel kätte ei saa, kes neid Hummereid müütab...
Nüüd on see juba kaks korda omanikku vahetanud ja iga järgnev küsib eelmisest suuremat hinda. Hetkel on 315000 müüa.

ma arvan,et sa jäädki seda turgu vaatama.korralike autode hinnad ei kuku.odavalt saad aint selliseid kuhu hiljem paned samapalju raha sisse,mille eest oleks ostnud korraliku.ja närvi ajavad need ostjad,kes targutavad,et majandus langus ja anna 1/2 hinnaga ära.kui ostjal raha pole,siis on temal see langus :evil:kui pole raha,siis ei ole ka mõtet kõvatadadjkiller kirjutas:Ega mina seda ostnud, isa vaatan veel turgu( nissan ja mitsu)
lihtsalt sai kontrollitud kas asi ikka on liba või mitte
kle kamoon.algul kui lumi oli maas sisi oli huvi suuem.Nüüd ei ole asjaga kiiret võib ka nii juhtuda ,et ei ostagi.
minu enda teha,kui ei näe mõtet siis ka ei osta
kui kõik see jutt puhas OT
teavitasin ,et üks Jeep läks minema n.ö libakuulutuste alt;)
Ma ei osta asja hetketujude järgi.uurin tema järelturgu ,varuosade hindu ja saadavust.
olen ja tunnen küll selliseid tuttavaid kes aint ostaks ja ostaks paska(sõiduautod)
n.ö peaasi ,et asi ilus ja muu ei huvita.Huvitama hakkab siis kui lähed remontima .Millegipärast siis hakatakse mõtlema peaga
minu enda teha,kui ei näe mõtet siis ka ei osta
kui kõik see jutt puhas OT
teavitasin ,et üks Jeep läks minema n.ö libakuulutuste alt;)
Ma ei osta asja hetketujude järgi.uurin tema järelturgu ,varuosade hindu ja saadavust.
olen ja tunnen küll selliseid tuttavaid kes aint ostaks ja ostaks paska(sõiduautod)
n.ö peaasi ,et asi ilus ja muu ei huvita.Huvitama hakkab siis kui lähed remontima .Millegipärast siis hakatakse mõtlema peaga
TO DjKiller
Ma arvasin tõesti, et sa mingi suvalise-mõttetu-idiootliku posti panid. Kuna vahel siin paljudel inimestel igav on, siis arvasin, et minu idiootsus ka sinna otsa väga hästi sobib. Siis aga pidin üllatuma, et sa oled omale lõpuks "maasturi" ostnud. Krt - jälle pettusin nagu paljud.
Taolise kõvatamise juurde Kämbla Kati või Pihu Pille paremini sobivad
Nii et Orto või Flora toodete (odavad, varuosade hind ei ole teema, kütet väga ei võta, lagunevad vähe, kindlustada ei ole vaja jne.) poole peaks kiikama - huvitav kas neid määrdepritsi sisse ka annab panna ... nojah, niplit pole kuhugi keerata IRW
Moded - luban, et enam seda solgitud teemat ei solgi.
Ma arvasin tõesti, et sa mingi suvalise-mõttetu-idiootliku posti panid. Kuna vahel siin paljudel inimestel igav on, siis arvasin, et minu idiootsus ka sinna otsa väga hästi sobib. Siis aga pidin üllatuma, et sa oled omale lõpuks "maasturi" ostnud. Krt - jälle pettusin nagu paljud.
Taolise kõvatamise juurde Kämbla Kati või Pihu Pille paremini sobivad

Nii et Orto või Flora toodete (odavad, varuosade hind ei ole teema, kütet väga ei võta, lagunevad vähe, kindlustada ei ole vaja jne.) poole peaks kiikama - huvitav kas neid määrdepritsi sisse ka annab panna ... nojah, niplit pole kuhugi keerata IRW
Moded - luban, et enam seda solgitud teemat ei solgi.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW