Kas tegu mingite liba kuulutustega?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Kas tegu mingite liba kuulutustega?

Postitus Postitas TiitR »

Et hakkasid netist silma sellised kuulutused. Kas tegu mingitmoodi libakatega vms. kuna sellise mootoriga Jeebid ei saa lihtsalt sellist hinda maksta :roll: ?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Kõik saab! Vaata mis meie riigi praegu toimub!!! Nii autode kui ka kinnisvarahinnad on üüratult madalal! Alla 1000000.- ehitad praegu juba omale 180m2 maja. Millest me veel räägime? Võta rahapakk kaasa ja helistab läbi need kuulutused!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Pole see jeep erand. Endine rahvaauto LC 90/95 on kasutatud peast aastaga ca poole jagu hinda kaotanud. Viiekohalise raha eest on valikut päris laialt. RR -st ei räägigi.
Kasutaja avatar
djkiller
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas djkiller »

jah inimesed on peeses.Liising möllab kandadeliga kuu vaja maksata kindlat x maksu.Kui need autod on liisingus sisi tasuks müüja käest küsida palju see jääkväärtus on ning võtta selel hinnaga.hea kui oled ka firma ,saad sellest veel 18% tagasi.
Kuna vahepeal lõpetanud Jeepide uurimist siis need hea mootori + hea hinnaga.
Ise pakkusin ,et selle kuu sees langevad auto hinnad nii 5000-20000eek olenevalt auto hinnast.
Kel kannatust oodake veel ja saab tasuta kätte
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

ilmselt tegu miski skeemiga jah ...
mõni aeg tagasi oli müügis kaks BMW Z4 150 ja 160 tuhhi,kui helistasin,siis mingi häma ja broneeringu jutt :)
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Kalamees
Fitting 44"

Masinate hinnad

Postitus Postitas Kalamees »

Probleem või asi seisab selles et, liisingu maksmisega hädas ja masinad tagasi, või liisingu katkestamisega, siis paneb liising firma masinad müüki ja müüb sellise hinnaga millega ta ära läheb ja tekkinud vahe kohta esitab liisingu võtjale arve mis ta veel võlgneb liising firmale. Ehk katkestad liisingu on võimalus et jääd veel 60k eeku ja enam kallimate masinate puhul võlgu. Seega soovitan kõigil oma liisingu lepingud väga hoolikalt läbi lugeda, enne kui hakkate liisingut katkestama. Katsetatud. See vahe mis öeldi et tuleb maksta ei olnud meeldiv. Liising jätkub. Masin seisab.
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Mis seal ikka poleemitseda, helista ja küsi järgi. Kui autoostu plaan nagunii, siis kolm autot järgi uurida pole palju. Lehes olevad hinnad on üks asi, aga auto müügihind võib olla suht erinev, kui seda tõepoolest KOHE müüa tarvis. Ajad sellised...
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Ptyyp kirjutas:Kõik saab! Vaata mis meie riigi praegu toimub!!! Nii autode kui ka kinnisvarahinnad on üüratult madalal! Alla 1000000.- ehitad praegu juba omale 180m2 maja. Millest me veel räägime? Võta rahapakk kaasa ja helistab läbi need kuulutused!
Ega ma nüüd mingi ullike ka pole, et ei tea mis meil majanduses toimub, tean ja vägagi hästi :lol: Ise panustan samuti teemale, et tahetakse mingil põhjusel konkreetse auto (aasta, mootor, jne..) turuhinda kunstlikult alla viia ja tehakse lambi kuulutusi. Nagu ka need 300000.- H2-d, mida siin vahepeal müüdi - helistades aeti mingit mulli, et omanikku hetkel kätte ei saa, kes neid Hummereid müütab.
P.S just eile helistasin oma liisinguhaldurile ja hakkasin lõppeva kaskokindlustuse peale uut pakkumist läbi arutama, kuna liising arvas, et mu e60 turuväärtus on 276000.-, mina siis vaidlesin vastu, et see kuskil 240000.- võib olla on ainult, kuna aasta ja 2 uuemad maksavad sinna auku ja siis seletas mulle haldur, et võetakse täpselt see mudel, selle mootoriga ja täpselt selle aastaga ja nende vahelt keskmine turuväärtus, mis on ka aluseks. Aga see, et 2 aastat uuem pea samade lisadega ja sama mootoriga oli müügis ca. 30000.- odavama hinnaga (ilmselt kellelgil liising hapuks läinud), see neid ei kottinud üldse.
Oma 530d E60, mille ma soetasin pea 2a. tagasi 420000 krooniga, selle saab täna täpselt poole odavamalt kätte :twisted:
Kasutaja avatar
djkiller
Fitting 44"
Kontakt:

nende autode hinand mis liising müüb tuleb korrutada kas 2-2,5x .
mis teha lahti vaja saada seega tuleb superhind välja mõelda
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

djkiller kirjutas:nende autode hinand mis liising müüb tuleb korrutada kas 2-2,5x .
mis teha lahti vaja saada seega tuleb superhind välja mõelda
Vaat tundub, et neid mu lingituid autosi müüb ikka füüsiline isik, mitte liising...vähemalt mingi nimi on sinna müüjaks leiutatud.
Kasutaja avatar
djkiller
Fitting 44"
Kontakt:

ma võin ju kah müüa autot n.ö eraisikuna.
Aga kui vaatad teh passsi sisi tavaliselt need inimesed kasutajad ja omanik on pank.
Kujuta ise ette miks nad siis nii odavalt lähevad.pettus?rahaline nappus?
palju BMW ja audi ehitajate autosi müügis näha www.varad.ee küll ja küll
Kasutaja avatar
metsik
I live off from the mud

Re: Kas tegu mingite liba kuulutustega?

Postitus Postitas metsik »

TiitR kirjutas:Et hakkasid netist silma sellised kuulutused. Kas tegu mingitmoodi libakatega vms. kuna sellise mootoriga Jeebid ei saa lihtsalt sellist hinda maksta :roll: ?
viimasel kuulutusel on auto sisu ka näha.ma tean,et 2002a autol on aeglusti kang(lühem)paremal.vanematel ja 3,1 matooriga on vasakul,nagu sellel viimasel kuulutusel.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

pole seal varad.ee midagi soodsat müügis, mis ajate jama siin.
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Need ei ole reaalsed kuulutused. Kui tõenäoline on, et viimase nädala jooksul on tulnud müüki 3 sama mootori ja aastaga masinat kahtlastelt eraisikutelt hinnaga umbes 2+ korda alla turuhinna? Mängige parem detektiivi ja uurige välja, kes seda teeb ja miks see talle kasulik on. Ma olen suht kindel, et nii mõnedki ausad Grandi müüjad tahaksid selle triki eest tal pea lõhki lüüa.
Majanduslangus on praegu küll ja autod on ka odavad, aga head ja hooldatud masinat keegi ära ei kingi. Liisinguplatsidelt on 90% autodest raiped ja läbi aetud, sest paraku pankrott nädalaga ei teki ning autode äravõtmiseni jõuavad asjad tegelikult pärast suuremate probleemide kuhjumist liisinguga. Liising eelistab siiski raha saada, mitte mingit ronti 2x alla turuhinna kusagil platsinurgas mädanemas omada. Kui pole raha, et liisingut maksta, siis kust see hoolduse jaoks tulema oleks pidanud?
Kasutaja avatar
Lundve
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Lundve »

sisust pilt on mingi bensuka või 3,1 disla oma, lisaks veel Laredo variant tundub olema.
kas on keegi helistand ja uurind või ei?
ma siis päeval proovin huvi pärast juba.
Krt rool on seal pildil voobse krt teab, mis mudeli oma. Tundub, et mingi Overland vms
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Suletud

Mine “Tahan osta aga ?”