TR3 5 sekiga sajani
Moderaator: Moderators
a mis keegi korraldab mingeid TR3 kiirendusvõistluseid või?
Mida vingem maastur seda kaugemale tuleb järgi minna.
[
Kull või kiri[/size]] [
kaubaotsing[/size]] [
4x4]
[

Kus artiklis kirjas, et see nullist sajani mudas peaks olemamrt kirjutas:Ise arvad ka, et ta seal mudas nullist sajani alla viie sekundiga saavutab ?tai kirjutas:Jah korraldatakse alansil. Muddrag on asja nimi.
Kuna ma ulme ja maagia valdkonda jäävaid lugusid ei kipu hästi uskuma siis välistasin selle ürituse teadlikult.

- Kristjan 4x4
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kogu selle muinasjuttu kloppsis kokku üks huvitav tegelane kes nokitseb oma zaz tüüpi sõidukit, aga teine turtsub vastu! Kes hoolikalt luges!
Sama palju seostatakse selles loos offroadi ja rallilt, need täiesti erinevad asjad ju, ning kuidas millega ja millal saaks 5 sek sajani
Sama palju seostatakse selles loos offroadi ja rallilt, need täiesti erinevad asjad ju, ning kuidas millega ja millal saaks 5 sek sajani

Viimati muutis Kristjan 4x4, K Apr 22, 2009 12:05 am, muudetud 1 kord kokku.
IdaNaaber 310
http://fotoalbum.ee/photos/shefff/sets
- erik
- Aktiivne Pikendus
Mõtetu ja pahur jorinmrt kirjutas:Ise arvad ka, et ta seal mudas nullist sajani alla viie sekundiga saavutab ?tai kirjutas:Jah korraldatakse alansil. Muddrag on asja nimi.
Kuna ma ulme ja maagia valdkonda jäävaid lugusid ei kipu hästi uskuma siis välistasin selle ürituse teadlikult.

Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Ma ei ole oma auto kiirendust mõõtnud aga pakun, et alla 25 sec sajani küll ei lähe, kui üldse sajani läheb.mrt kirjutas:tai kirjutas: Kuna ma ulme ja maagia valdkonda jäävaid lugusid ei kipu hästi uskuma siis välistasin selle ürituse teadlikult.
Alansil korraldatav MudDrag on aga asjaarmastajatele lihtsalt tore kokkusaamise koht. Ja toredaks teeb selle kokkusaamise veel sinna juurde kuuluv väike adrenaliinilaks mille saab mudast ja võidusõidust.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Kuulege nüüd. Minge mutta. Laske kets ringi ja vaadake palju spido näitab. Usun et isegi Ivani oma suudab 100 ära näidata ning seda selle lubatud 5 sekundiga…ivan kirjutas:mrt kirjutas:Ma ei ole oma auto kiirendust mõõtnud aga pakun, et alla 25 sec sajani küll ei lähe, kui üldse sajani läheb.tai kirjutas: Kuna ma ulme ja maagia valdkonda jäävaid lugusid ei kipu hästi uskuma siis välistasin selle ürituse teadlikult.
Alansil korraldatav MudDrag on aga asjaarmastajatele lihtsalt tore kokkusaamise koht. Ja toredaks teeb selle kokkusaamise veel sinna juurde kuuluv väike adrenaliinilaks mille saab mudast ja võidusõidust.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Giosk
tel.56661070
ja vahest rebib nii julmalt, et "nokk tõuseb üles". See on nendele tagasilla veoga masinatele just omane.trc kirjutas:ivan kirjutas:Kuulege nüüd. Minge mutta. Laske kets ringi ja vaadake palju spido näitab. Usun et isegi Ivani oma suudab 100 ära näidata ning seda selle lubatud 5 sekundiga…mrt kirjutas: Ma ei ole oma auto kiirendust mõõtnud aga pakun, et alla 25 sec sajani küll ei lähe, kui üldse sajani läheb.

Ei vägev ettevõtmine ikka ja loomulikult tegema peab, aga selliseist ajakirjaniku härrat ei tasu ligi lasta.
Panen pildi ka, siis näete kaugelt ära kui too tuleb ja võib-olla jääb piisavalt aega, et keevitus seinast välja sikutada, garaaži uksed kinni tõmmata, tuled surnuks lüüa ja tagant ukse kaudu hoonest lahkuda.
- Kristjan 4x4
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Rahu rahu, see onu pildil vahva sell! Teda ei pea sugugi kartma. 

IdaNaaber 310