Sillastend

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Sillastend

Postitus Postitas Ptyyp »

Soovitage sillastendi Tartus ja Tallinnas, kes reguleerivad ka maasturite esirataste kokkujooksu ning kus tehakse ka kvaliteetset tööd!
Pean silmas seda, et oleks ikka kaasaegsed vahendid silla reguleerimiseks!
Varem käidud Tartu Hinkuses aga neil hetkel sillastend tehasesse tagasi saadetud!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
Antu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Antu »

Paaril korral olen käinud Muraka juures: http://www.prorehv.ee/main.php
Siiani rahule jäänud.
Toyota Hilux
Gaz 69
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Mida sa kaasaegsete vahendite all silmas pead? Soovitaks TRK värvid Tln Pirni tänaval ülevaatuspunkti kõrval ja veel olen käinud Tln Suvila tn Mart Pere juures. Nr oli vist 5036826. Lõtkude puhul võib olla suht võimatu silda korralikult paika saada ja mingit umbkaudset reguleerimist võid ka ise kodus mõõdulindiga teha. Eelduseks on heas korras veermik, et regullil mõtet oleks ja kohe garaažist välja ei visataks. Maasturitega(talasild) pole ise veel sillaregullis käinud, aga kiirestisõitmise autosid tehakse nendes kahes kohas suht hästi. Helista ja uuri, kas nad maastureid ka teevad.
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Järgmine nädal lähen Tallinna aga kas Tarus ei oska miskit soovitada! Pajerol pole talasild. Lõtke ka sillas ei tohiks olla! Rataste kokkujooks veic vale!
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Vasta

Mine “Bizniz”