Ladoga 2009 - 30.05 - 07.06
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
jah, tahaks viibida ametlikult võistlusrajade kõrval ja vajadusel ka laagris. vajalik ka liigipääs igasusuge informatsiooni juurde (katsete asukohad ja stardimisajad näiteks).
olen lugenud et pealtvaatajad ei ole sinna eriti teretulnud kuna need on liiga palju ja hakkavad segama, sellepärast küsingi ametliku luba.
või sinu kogemuse järgi ei ole mul selle informatsiooni saamiseks ja seal viibimiseks luba vaja?
olen lugenud et pealtvaatajad ei ole sinna eriti teretulnud kuna need on liiga palju ja hakkavad segama, sellepärast küsingi ametliku luba.
või sinu kogemuse järgi ei ole mul selle informatsiooni saamiseks ja seal viibimiseks luba vaja?
Ma arvan, et seal on see regamise teema ka pealtvaatajatega, et mingi osa trassist on piiritsoon ning korraldajal puudub ilmselt igasugune huvi, et seal piirkonnas mingeid regamata tegelasi ringi kooserdab, kes teab kuhu võivad ära eksida ja pärast seletada, et nad on kuidagi Ladoga võistlustega seotud.
Vähemalt tookord kui mina seal käisin, siis anti kõigile võistlejatele ja nende regatud tiimile mingid paberid, kus oli kirjas, et tegu on Piiteri linnapea poolt toetatud üritusega ning korraldajad palusid seda paberit näidata kõigile ametiisikutele, kellega jagelemiseks võib minna. Nii oli see 2007 aastal.
Aga muus osas ei oska ma küll arvata, kes sulle seal turja võiks karata.
Vähemalt tookord kui mina seal käisin, siis anti kõigile võistlejatele ja nende regatud tiimile mingid paberid, kus oli kirjas, et tegu on Piiteri linnapea poolt toetatud üritusega ning korraldajad palusid seda paberit näidata kõigile ametiisikutele, kellega jagelemiseks võib minna. Nii oli see 2007 aastal.
Aga muus osas ei oska ma küll arvata, kes sulle seal turja võiks karata.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2010 TR3 - Mudakoon 4. / Klaperjaht 11. / Kukepea 6.
2009 GT - Ladoga III / TR2 - ASMV 5.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2007 TR2 - Mudakoon I / ASMV I
2006 TR2 - Baltic Sea Cup I
2005 TR2 - Eesti Karikasari I
1998 Uunoga ümber Eesti IV
2008 TR2 - Mudakoon 4.
Suuretõenäosusega ei juhtu midagi. Oled Eestlastega koos ja kogu info saad nende käest, mis ja kus. Mina muidugi regaks ennast kellegi tehnitskaks maksaks papi ja probleeme pole. Saad kaardid ja kogu info ning ei pea üle õla passima.
Ühesõnaga sinuga ei juhtu mõlemale juhul midagi aga kui avastatkse, et sa pole maksnud ja jõlgud tasuta kaasas, siis tehakse ühele Eesti võitskonnale trahv min. 10 000.- rub max võitlustelt eemaldamine. Seega ei taha sind pärast keegi Eestis tunda, vähemalt see võistkond, kellele trahvi tehakse.
On olemas ka võimalus regada külaliseks aga sel juhul on sul õigus valida kogu võistlusest 3 päeva.
Priit
Qkulgur
p.s. kuna tegu on üritusega, mida me ise fänname, siis mina pooldaks lahendust nr2 (tehnitska). Need mehed, kes seal tasuta iga aasta jõlguvad on rohkem seda sorti tüübid, kes Eestis ka Klapperjahil käies ennem aia alt sisse ronivad kui 50 krooni üritusele ohverdavad. Kahjuks on neid palju
Ühesõnaga sinuga ei juhtu mõlemale juhul midagi aga kui avastatkse, et sa pole maksnud ja jõlgud tasuta kaasas, siis tehakse ühele Eesti võitskonnale trahv min. 10 000.- rub max võitlustelt eemaldamine. Seega ei taha sind pärast keegi Eestis tunda, vähemalt see võistkond, kellele trahvi tehakse.
On olemas ka võimalus regada külaliseks aga sel juhul on sul õigus valida kogu võistlusest 3 päeva.
Priit
Qkulgur
p.s. kuna tegu on üritusega, mida me ise fänname, siis mina pooldaks lahendust nr2 (tehnitska). Need mehed, kes seal tasuta iga aasta jõlguvad on rohkem seda sorti tüübid, kes Eestis ka Klapperjahil käies ennem aia alt sisse ronivad kui 50 krooni üritusele ohverdavad. Kahjuks on neid palju

See Priidu eelnev jutt puudutab ilmselt siis laagris ringi liikumise teemat. Muus osas peaks ju olema kõigile vaba ligipääs võistlust vaatama, sest võistlus toimub riigi maal ja ligipääsu vaatamiskohtadele ei saa teoreetiliselt keelata.
Aga kuna tegu on Venemaaga, siis kindel pole miski.
Parandagu mind targemad kui ma eksin.
Aga kuna tegu on Venemaaga, siis kindel pole miski.
Parandagu mind targemad kui ma eksin.
2011 TR3 - SMS I / Kukepea III / ASMV 4.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
2008 TR2 - Mudakoon 4.
-
- Rock Crawler
Kõik, kellel plaanis taas Ladoga rõõmsa karuselliga tiirutama minna - olge tähelepanelikud – Arto luureandmete järgi on Narva piiriületus kordades raskenenud ja kohati muutunud väga omanäoliseks. Seoses sellega üritame teha piirile pöördumise. Saatke palun mulle järgmised andmed tehnika kohta:
Auto mark ja kaubanduslik nimi ning Reg.märk .
Kui keegi plaanib enne 27.maid piiri ületada, võiks selle ära mainida.
See kõik ei ole kohustuslik aga ehk suudame protsessi kiirendada.
Viido
viido@offroadpartner.ee
Viido
viido@offroadpartner.ee
Pressiteade http://www.ap3.ee/Default2.aspx?Article ... 6&open=secViido kirjutas:Arto luureandmete järgi on Narva piiriületus kordades raskenenud ja kohati muutunud väga omanäoliseks. Seoses sellega üritame teha piirile pöördumise. Saatke palun mulle järgmised andmed tehnika kohta:
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee