Selge, eks peab siis teise liivakasti minema ja keelav silt oleks tõesti abiks, saaks ju sinna ja tagasi roomata.
Lihtsalt hirmsati tahaks nädala pärast Leetu minna, auto viimane "tuuning" veel katsetamata. Kui on mõtteid, andke tuld! Viimase võimalusena siirduks Mustjõele müttama.
Kas keegi läheb see nv Tallinna lähistele muda otsima?
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Minge võtke G-tarssi teises otsas minu värsket pandud KP-sid.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- totu
- I live off from the mud
Võtsime veehoidla hoopis, keegi pidi ju seal ka jää ära lõhkuma. Täitsa raju oli. Ka kaardistatud teedel leiab akendeni muda. Ainult vastikult palju ATV jälgi oli metsa all, kui juba muda otsima lähete, miks siis mudaaugust ümber sõita? Ja tekkis veel üks irooniline mõte: peaks sealkandi teed päris põhjatuks sõitma- ei pääseks suvitajad (võibolla ka kalamehed) metsaalust lagastama. Suht rõvedad "laagriplatsid" ümbritsevad Soodla veehoidlat.
Tehtud, mõeldud.
Ma seal Soodla veehoidla taga palju orienteerumisvõistlustega seoses tegelenud olen-õigel hooajal on seal hullumaja ,iga põõsaall vankade pidu püsti ja see saast mis neist maha jääb on lausa masendavtotu kirjutas:Võtsime veehoidla hoopis, keegi pidi ju seal ka jää ära lõhkuma. Täitsa raju oli. Ka kaardistatud teedel leiab akendeni muda. Ainult vastikult palju ATV jälgi oli metsa all, kui juba muda otsima lähete, miks siis mudaaugust ümber sõita? Ja tekkis veel üks irooniline mõte: peaks sealkandi teed päris põhjatuks sõitma- ei pääseks suvitajad (võibolla ka kalamehed) metsaalust lagastama. Suht rõvedad "laagriplatsid" ümbritsevad Soodla veehoidlat.

Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008