Vedrukammitsad
Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators
Kui ma viimati metallivarusid täiendamas käisin, siis selgitati mulle, et kalibreeritud on lihtsalt kõrgem kvaliteediklass töötluse poolest(mõõt täpsem ja ühtlane). Terase mark ja läbimõõt oli sama ning hinnalt kallim. Võtsin kalibreeritud ja aru küll ei saa, et mingi erilise materjaliga tegu oleks. Keermestada oli treialil raske, aga see oli tõenäoliselt materjali mõõtude ja tööriistade taga kinni. Seda kalibreeritud varrast oli minu mäletamist mööda ka erinevat marki terastest võimalik saada.
Ei pea. Vaata parem ehk leiad mõõdu järgi kammitsad ja toome need sulle:Pleku kirjutas:Hetkel endal vaja teha uued pikad kammitsad, kuid pole veel leidnud vastavat materjali millest teha. Vahepeal käis mõte peast läbi, et lõikaks keermeosa maha ja keevitaks pikad poldid otsa. Kas peab? Kammitsat oleks vaja pikemaks teha 30-40 mm., tegu 12 mm. materjaliga.
http://www.jrmotors.ee/uploads/Kataloog ... ension.pdf
+372 5028488
Siis tõmba uus Adobe:Pleku kirjutas:Kahjuks mul arvuti ei ava seda kataloogi.
http://get.adobe.com/reader/
+372 5028488
- taxopets
- True Off Roader!
Aga miks mitte loobuda uute kammitsate tegemisel u-kujust?Teeks lihtsalt 4 tikkpolti ja paneks ka teise otsa metallplaadi ja mutrid.On olemas täiesti liikuv Uaz kus selline lahendus toimib:
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Sest sul on vaja kopeerida silla väliskuju, et saavutada maksimaalne puutepind sillaga. Mis välistab igasuguse nikumise pinna suhtes. UAZ on nõrk näide, kuna seal ei ole jõude, mis jõuaks startides silla pahupidi keerata. Iseasi, kui oleks tehtud metallist tald, mis poolkuuna silla vastu toetab. See toimib küll kohe kindlalt.taxopets kirjutas:Aga miks mitte loobuda uute kammitsate tegemisel u-kujust?Teeks lihtsalt 4 tikkpolti ja paneks ka teise otsa metallplaadi ja mutrid.On olemas täiesti liikuv Uaz kus selline lahendus toimib:
+372 5028488
Kammitsatega selline lugu, et sain nö. "kalibrovkat" ja teen sellest, tugevus pidavat olema enam-vähem sama , mis 8.8 tugevusega poldil, seega enam-vähem või mis? Treial keermestab ära( paras nöök pidavat olema, eks hiljem lisan pildimaterjali) ja painutamisel mõtlesin, et otsin silla mõõduga toru ja lihtsalt punktin keermestatud pulga torule tsentreerimiseks, et painamisel üks ots teisest pikem ei tuleks.