Kas mõni meie foorumi kasutajatest peseb autot alt ?
Moderaator: Moderators
- Stupiduser
- Vintsmännide AÜ
Ma soovitaks nendest üleujutatud teedest praegu lõbusõitudel eemale hoida, sest kohalikud võivad põhjapesule ka korraliku peapesu ja füüsilise noomituse lisada. Pärast vee kadumist tahaksid nad kummipaadid jälle sõiduautode mitte traktorite vastu vahetada. Sama kehtib ka mujal, kus kruusateed on praegu põhjatud mülkad ja neid hävitades tekitame jällegi mõne uue liikme maasturivaenulike ridadesse. Mul on maakodus praegult sama asi, et tee on põhjatu mülgas ja auto tuleb eemale jätta. Kui mõni maasturiga selle ikkagi üles songiks, siis peab järgmised 5 aastat ootama, et vallaviletsus oma teeremodiga siiakanti jõuaks.
Niiet püüame olla mõistvad ja võimalusel kellegi koduteed mitte üles sonkida. Metsade vahel on praegu kohti küll, kus kedagi ei sega ja muda on üle katuse.
Niiet püüame olla mõistvad ja võimalusel kellegi koduteed mitte üles sonkida. Metsade vahel on praegu kohti küll, kus kedagi ei sega ja muda on üle katuse.
Mina küll ei jäta sõitmata avalikuks liiklemiseks mõeldud teel, kus puudub sõitmist keelav vastav märk. Tee korrashoid on valdaja asi. Ja paljudes kohtades hööveldatakse nad nagunii üle, kui maa on tahenenud, kuna olukord tuttav ja igal aastal samasugune. Aga kui keegi tuleks mulle seadusekuuleka käitumise korral mingit pidi kallale, siis selleks on advokaat ja kohus.
Tee korrashoid on tee haldaja asi küll, kuid tahtlikult teed rikkuda on keelatud. Ja kui tähenärijaks hakata, siis kas suur MT rehv on tehase poolt sellele autole ette nähtud? Ei ole, siis ei vasta mootorsõiduk nõuetele ja seda saab käsitleda kui tahtlikku tegevust.fagott kirjutas:Mina küll ei jäta sõitmata avalikuks liiklemiseks mõeldud teel, kus puudub sõitmist keelav vastav märk. Tee korrashoid on valdaja asi. Ja paljudes kohtades hööveldatakse nad nagunii üle, kui maa on tahenenud, kuna olukord tuttav ja igal aastal samasugune. Aga kui keegi tuleks mulle seadusekuuleka käitumise korral mingit pidi kallale, siis selleks on advokaat ja kohus.
Väljavõte Teeseadusest:
§ 32. Tee kasutajale esitatavad nõuded
(1) Teed ja tee kaitsevööndit kahjustada ja risustada on keelatud. Tee omanik ja tee kaitsevööndi omanik võivad nõuda tee või tee kaitsevööndi kahjustajalt või risustajalt teehoiukulude katteks hüvitist.
Taustaks tahan öelda, et olen kasvanud ülesse kolkakülas, kus samasugust teemat on kedratud iga kevad ja sügis. Aga...
NB! Ei kiida heaks tee lõhkumist ja ise seda ei tee. Tean väga hästi, kui raske on hiljem sealt läbi pääseda mokitsa või kopikaga.
Kuidas sa kindlaks teed et on lõbusõit? Võin punktist A punkti B sõita vabalt valitud avalikuks liiklemiseks mõeldud trajektoori mööda. See aga, mida ma seal punktis B teen, on ju minu oma asi (kasvõi kevadine piknik)FlammablE kirjutas: lõbusõitudel eemale hoida
Kuidas see tahtlikkus kindlaks teha? Ja MT rehv ... kui mul auto all on originaalmõõdus rehv ja sellel korralik MT muster peal, kas siis jääb tee terveks? Ära ütle, et räägid suurest MT rehvist. Kas väike MT mustriga rehv lõhub vähem!tiitv kirjutas: Tee korrashoid on tee haldaja asi küll, kuid tahtlikult teed rikkuda on keelatud. Ja kui tähenärijaks hakata, siis kas suur MT rehv on tehase poolt sellele autole ette nähtud?
NB! Ei kiida heaks tee lõhkumist ja ise seda ei tee. Tean väga hästi, kui raske on hiljem sealt läbi pääseda mokitsa või kopikaga.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kui tihti on autole alla pandud auto valmistaja poolt ette nähtud mõõdus MT rehvid? Väga vähestel. Aga see selleks. MT rehv ei tähenda automaatselt kohe tee lõhkumist. Küll aga saab teed lõhkuda autojuht, kes oma maasturi teele kinni istutab.
Paluks asja ikkagi mõistusega võtta. Tee on kõigile liikumiseks mõeldud ning ei ole võimalik iga lõbusõitja järel seda kohe taastama hakata. Kui ajakirjanduses ilmub järsku hunnikute viisi uudiseid, et maasturid lõhkusid tee ning politsei suurendab huvi maasturite vastu, siis ei tasuks kellelegi kurta.
Muda ja pori nautimine tasuks jätta ikkagi avalikuks kasutamiseks mõeldud teedest eemale.
Paluks asja ikkagi mõistusega võtta. Tee on kõigile liikumiseks mõeldud ning ei ole võimalik iga lõbusõitja järel seda kohe taastama hakata. Kui ajakirjanduses ilmub järsku hunnikute viisi uudiseid, et maasturid lõhkusid tee ning politsei suurendab huvi maasturite vastu, siis ei tasuks kellelegi kurta.
Muda ja pori nautimine tasuks jätta ikkagi avalikuks kasutamiseks mõeldud teedest eemale.
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
kui minna juba kahtlasemassegi kohta kehvema rehviga, siis on tõenäosus kinni jääda ja johtuvalt ka teed lõhkuda palju suurem, kui selle eelkirutud suure-ja-õudse mt-ga.
see "valmistaja poolt ette nähtud mõõdus" sissetoomine on küll täiesti asjakohatu siin.
jääme ikka justament selle "asja mõistusega võtmise juurde".
see "valmistaja poolt ette nähtud mõõdus" sissetoomine on küll täiesti asjakohatu siin.
jääme ikka justament selle "asja mõistusega võtmise juurde".
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
-
- Got ARB and Nitrous?
Nii pestakse maastikuautot alt:
http://smcracing.planet.ee/igasugu%20pi ... age89.html
Pildi Copyright /smcracing.planet.ee
http://smcracing.planet.ee/igasugu%20pi ... age89.html
Pildi Copyright /smcracing.planet.ee
Ostan laste ATV või krossika, pakkumine PS!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt: