Ei ole tüüdanud. Mul hea meel, et meelepäraseid masinaid, mis ilusti korras ja asised liiklusesse juurde tekib.
Moderaatorid: jr, Moderators
See võre oli juba enne mind,seni kuni ühes tükkis on ei hakka ka vahetama.EDGE originaal seaded millegi pärast ei sobi hästi,seepärast ka pisikesed arusaamatused.Daniel kirjutas:tegelt päris mõistlikud lisad - ( va. kroom võre )
Edge Evo on lihtne ju - peaasi et yleval paremas nurgas oleks 1,2 või 3
A palju võtab siis penssu ?
Siin on variant lasta Ameerika Autos kõige uuem soft laksti peale ajule.Daniel kirjutas:Edgega on jama siis kui sul on ECU's juba "custom tune" või chip
ma pidin Edge pärast terve ECU välja vahetama - aga see oli seda väärt
Kasti rauad on kinni M8 (8 tk)mööbli poltidega,läbi kasti ülemise ääre.city kirjutas:tere!
ilusad pildid, tahtsin küsida kuidas sa kasti külge need rauad täpselt kinnitasid kas mingite poltidega või lihtsalt jämeda kruviga ise mõlgutan ka mõtteid neid raudu lasta teha, mul uuem kere ja sõidutan kastis seda bbq ahju grilli kaasa.
igatahes jõudu ja ilusa eluka oled korrastanud.
http://www.autokate.ee/index.php?page=5-=matu=- kirjutas:seda teemat kohe hea jälgidaküsimus sulle selline, kust sa sellise kasti katte said ? lasid teha ja kus ja kui palju raha ?
võd ps -i saata