M: VALVOLINE ja MOBILI õlisi ja muud autokeemiat!!
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M: VALVOLINE ja MOBILI õlisi ja muud autokeemiat!!
MÜÜA siis VALVOLINE ja MOBILI toodangut, nii õlisi kui ka muud autokeemiat. Et mida suuremad kogused, seda parem on hind, kuid siinsetele foorumlastele kõik kaubad -15%
Et kellel huvi võta ühendust ja kindlasti leiame sulle sobiva pakkumise!!
Samas kelle abi vaja autoremondis, siis helista kohe kindlasti 56203199
Et kellel huvi võta ühendust ja kindlasti leiame sulle sobiva pakkumise!!
Samas kelle abi vaja autoremondis, siis helista kohe kindlasti 56203199
-
- Fitting 44"
Kas kõik peab olema JOKK ?e.p. kirjutas:Foorumi reeglites kirjas,et allahindlus peab olema vähemalt 25%
Pakkumised, mis ei vasta reeglitele, peaksid tunda saama karmi mode kätt
Õli ei ole kindlasti mitte see kaup, mida maaletoojad ja edasimüüjad kahega korrutavad.
Ei tea aga tunne teemaalgatajat, aga minu arust küll asjalik pakkumine - ehk kuskohast saab nii strateegilist kaupa, kui õli, veel suurema allahindlusega.
Muidugi ei tea kommenteerida, mis see alghind on, millest -15% saab.
PEACE
Chero
Võtsin viimase mede firmale esitatud arve välja - tavaline mootoriõli väikepakendis -25 prossa, hüdraõli vaadiga -32 prossa mingi väikepakendis õli ka -32 prossa ja muud kaubad ka -25 prossa letihinnast. Firma ise õlide ja määrdeainete müügiga ja maaletoomisega tegelev ja need hinnad tema poe hindadest. Muidugi tegu väheke teise kaubamärgiga. Aga hinnakirja küsimus õige - äkki miski maaletooja hind mis jae ehk poehinnakirjast odavam?insener007 kirjutas:Kas kõik peab olema JOKK ?e.p. kirjutas:Foorumi reeglites kirjas,et allahindlus peab olema vähemalt 25%
Pakkumised, mis ei vasta reeglitele, peaksid tunda saama karmi mode kätt
Õli ei ole kindlasti mitte see kaup, mida maaletoojad ja edasimüüjad kahega korrutavad.
Ei tea aga tunne teemaalgatajat, aga minu arust küll asjalik pakkumine - ehk kuskohast saab nii strateegilist kaupa, kui õli, veel suurema allahindlusega.
Muidugi ei tea kommenteerida, mis see alghind on, millest -15% saab.
PEACE
Mõistan, et huvi, et millisest hinnakirjast, kuid eks ikka sellistest, mida leiate kuskilt poest ehk. Aga noh siia panemiseks oleks nimekiri pikk, et seega, kui on kellegil konkreetset soovi, siis anna teada toote nimi, mida soovid ja siis ütlen omapoolse hinna.
Ja VEEL SEE, et kui osta suurtemates kogustes (pakkuda nii 60 liitrist, kui ka 208 liitrist vaati) Valvoline toodangut, siis ikka hinna a´le ka juba suurem!!
MOBILI toodangust olemas mõningal õlil nii 208 kui ka 20 liitriseid vaate!!
LISAKS pakun ka EUROLI ja ESSO toodangut!!
MUIDUGI ka peale õlide saab minu käest soetada nii tosooli, määrdeaineid, kui ka muud vedelat vajalikku, mis kindlasti peab kaasas olema, kui metsa lähed!!
Ja VEEL SEE, et kui osta suurtemates kogustes (pakkuda nii 60 liitrist, kui ka 208 liitrist vaati) Valvoline toodangut, siis ikka hinna a´le ka juba suurem!!
MOBILI toodangust olemas mõningal õlil nii 208 kui ka 20 liitriseid vaate!!
LISAKS pakun ka EUROLI ja ESSO toodangut!!
MUIDUGI ka peale õlide saab minu käest soetada nii tosooli, määrdeaineid, kui ka muud vedelat vajalikku, mis kindlasti peab kaasas olema, kui metsa lähed!!
Kahjuks siin omas toodangus Asposoli ei leidnud, kuid Eurol pakub sarnast kraami küll. Nagu arusaan, sul vaja seda kasutada metallitööstuses. Seega mul olemas konsentraat 20L, mis tuleks segada 1:10-le. Selle 20L nõu saaks minult kätte 1250.-
Olemas ka jah sellist õli nagu küsisid, et juhtpindade õli Euroli toodangust, selle hinnaks oleks siis 20L= 1000.-
Hinnad sisaldavad käibemaksu!!
Olemas ka jah sellist õli nagu küsisid, et juhtpindade õli Euroli toodangust, selle hinnaks oleks siis 20L= 1000.-
Hinnad sisaldavad käibemaksu!!