Jahumine puhuri ja pankroti teemal
Moderaator: Moderators
Jahumine puhuri ja pankroti teemal
Teemaks:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=16632
Kle mees kus kohast sa võtad õiguse ja kuulutad välja pankrotti.
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=16632
Kle mees kus kohast sa võtad õiguse ja kuulutad välja pankrotti.
Küttepuud Harjumaal saab minult tellida! Tel:53600375 või Halupuu24@hot.ee
Müün, kuna sai suure hurraga pankrotis pesulalt ostetud, aga 60m2 madala garaazi jaoks see asi ei kõlba - minu jaoks liiga suur tootlikus, ventilatsioon ei ole vastav jne.
Tra kus ajab närvi mustaks.Millega sa heastad mulle selle lause?
Tra kus ajab närvi mustaks.Millega sa heastad mulle selle lause?
põnev
oled ka ehk mõelnud, et enne suu avamist ei viinud keegi pankrotis pesulat põltsamaal asuva pesulaga kokku?
Kuna ma tean et ta ostis just minult selle puhuri.Ja ma ei taha uskuda et ta ostis endale teise sama puhuri veel kuskilt mujalt "pankrotis" pesulalt.
Aga ma ei saa aru kuhu ta nüüd ise kadunud on et ei segita mida ta sülg on suhu toonud.

Aga ma ei saa aru kuhu ta nüüd ise kadunud on et ei segita mida ta sülg on suhu toonud.

-
- Fitting 38"
Tere
See pankroti info tuli kohalike kodanike käest, kes nägid selle puhuri transportimist ja küsisid puhuri päritolu kohta mingi auto juppide poe juures Viljandi mnt.
Kuigi mainisin ainult pankrotti, ega müüjat ega müüja kontakte, siis ei näe põhjust kurjustamiseks.
Müüjale au andes pean ütl. et lubas 3 kuud garantiid, aga kuna pidin laskma ära vahetada propelleri, mis tekitas imelikku vibrat, oli ennast lahti vibranud (alumiiniumi oksüdatsioon arvatavasti) ja sellega kaasnenud, vooliku ja el. jamad., mis küll hetkel on lastud Stocceris kõrvaldada.
Ei hakanudmingit garantii teemat ajama - nii et võime teema lõppenuks lugeda ja kuulutus korrigeeritud. (Peace)
See pankroti info tuli kohalike kodanike käest, kes nägid selle puhuri transportimist ja küsisid puhuri päritolu kohta mingi auto juppide poe juures Viljandi mnt.
Kuigi mainisin ainult pankrotti, ega müüjat ega müüja kontakte, siis ei näe põhjust kurjustamiseks.
Müüjale au andes pean ütl. et lubas 3 kuud garantiid, aga kuna pidin laskma ära vahetada propelleri, mis tekitas imelikku vibrat, oli ennast lahti vibranud (alumiiniumi oksüdatsioon arvatavasti) ja sellega kaasnenud, vooliku ja el. jamad., mis küll hetkel on lastud Stocceris kõrvaldada.
Ei hakanudmingit garantii teemat ajama - nii et võime teema lõppenuks lugeda ja kuulutus korrigeeritud. (Peace)
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!
No siis on kõik OK.Aga väga tahaks teada kes see inimene oli kes sellist pläma ajab?
Asi korras ja vabandus minu poolt teele panen.Et rikkusin mehe müügiteema.Vabandan!