Mure
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Mure
Jeep Cherokee 4,0 92a.Mure j2rgmine. Autot k2ivitades hakkab korraks p6lema vasakul armatuuris tuli check antiloc, aga s6ites hakkab uuesti p6lema. Muidu peaks peale k2ivitamist kohe 2ra kustuma. Kas keegi teab milles asi v6ib olla? NB kas kellegil ylearust vinsi plokki on pakkuda 
Tundub ABSi anduri vea moodi olema, see pani mingist kiirusest (täpselt ei mäleta, aga suht väike oli) alates tule põlema. Kui andur päris katkestuses/lühises siis tuli ära ei kustugi.
Et teada saada, milline andur, vaata kõigepealt üle, kas on silmaga näha, et mõni on liiga kaugel või siis meh. vigastatud. Kui nii midagi ei tuvasta, siis diagnostika ütleb välja (minu teada seda koduste vahenditega ei loe).
E: see jutt siis selle uuema ABS süsteemi kohta kehtib, mis Grandilgi peal on, kas ka Bendixi puhul ei ole kindel.
Et teada saada, milline andur, vaata kõigepealt üle, kas on silmaga näha, et mõni on liiga kaugel või siis meh. vigastatud. Kui nii midagi ei tuvasta, siis diagnostika ütleb välja (minu teada seda koduste vahenditega ei loe).
E: see jutt siis selle uuema ABS süsteemi kohta kehtib, mis Grandilgi peal on, kas ka Bendixi puhul ei ole kindel.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Mul vilgub ka see tulukene, kui tuli põleb siis ABS ei tööta ja kui ei põle siis töötab ja teeb ületunde. Vahest pidurdades hakkab ABS tööle ilma igasuguse põhjuseta, isegi siis kui tee on täiesti kuiv. Aga nii palju kui olen uurinud see selle Bendix süsteemi viga. Aga metsas ja poris müramist see ei takista. Olen juba ära harjunud sellega, et ABS töötab nii nagu ta ise heaks arvab.
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
ABS´i andurit annab ka kodustes tingimustes testriga kontrollida. Tõmba anduri pistik lahti, seal sees kaks klemmi. Tester takistuse mõõtmise asendisse ja kui takistus on 0 siis andur nässus, kui aga u.1,2-1,9 oomi siis töötab. Igat andurit tuleb eraldi kontrollida ja kindlasti ei tohi olla kontrollitav andur juhtplokiga ühenduses. Anduritel tavaliselt u. 1m kaabel nii, et otsi pistikud ülesse ja kontrolli ära.
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!