Ostan survepesuri soovitavalt Kärcher

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Ostan survepesuri soovitavalt Kärcher

Postitus Postitas ricardo »

Ostaks kasutatud ja normaalses töökorras survepesuri. Eelistatud on firma kärcher toodang. Tasumine: vastu annaks vee- ja tolmuimeja Kärcher K2701(mõõdukalt kasutatud kipsitolmu imemiseks, kuid väga heas korras, vajadusel pildid mailile). Eelistatud vahetus üks-ühele, kui pakutav pesur võimsam kategooria, siis rahaline kompensatsioon kuni 1000 eeku. Pakkumine PS või tel. 52 63 877. Olen nõus enda kanda võtma kõik trantspordikulud. Mida teeb mudamees sellise tolmuimejaga - aga loomulikult võtab tolmukoti välja ja peale veerohket safarit hea auto istmed ja põhi liigsest veest puhtaks tõmmata ja piinarikka a la mitmenädalase kuivatamise asemel saab auto kiiremini kuivaks ja jälle rajale! Müügi põhjus see, et veeimejaid mitu(endale jätan kehvema välimuselt), aga vajadus pesuri järele.
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

Miks sa kärcherit eelistad ?
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Ilus kollane värv! :lol:
Lihtsalt siiani head kogemused selle firma tehnikaga. Kui pakkuda midagi muud ja ka head siis nõus ka muuga.
kopakutt
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas kopakutt »

Värv on jah ilus. Ma kvaliteedis olen petunud.
Vasta

Mine “Bizniz”