V/M. 16" rehvid.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
V/M. 16" rehvid.
Vahetaks kaks kuud vanad Yokohama MT 315x75x16 (35"x12,5"x16")rehvid,suurema mõõdu 16"vastu+mingi hulk raha,võiks olla 37-38".Hea pakkumise korral olen nõus ka lihtsalt müüma.

Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
- amevier
- I live off from the mud
Mul on Volvo all 37" Maxxis Creepy Crawler, laius 12,5, aga tahan boggerid alla saada. Maxxised on ostetud 2007 ja sõitnud alla 2000 km.
See sulle üheks variandiks kohapealt midagi saada. Mul on Volvole teine jooks originaalidega olemas, võin iga hetk Maxxised alt ära võtta.
Yokohamad võivad vahetusena samuti arvesse tulla, kui omandan veel ühe auto. Seda saan teada ca nädala jooksul.
See sulle üheks variandiks kohapealt midagi saada. Mul on Volvole teine jooks originaalidega olemas, võin iga hetk Maxxised alt ära võtta.
Yokohamad võivad vahetusena samuti arvesse tulla, kui omandan veel ühe auto. Seda saan teada ca nädala jooksul.
Land Cruiser KZJ73 - ledbar, turbokell ja punased sillad.
Mul on 5 Boggerit 15/38.5-16LT B-133 laos seismas...teeks hea hinna ja annaks ära 30 000eek jooksu eest.amevier kirjutas:Mul on Volvo all 37" Maxxis Creepy Crawler, laius 12,5, aga tahan boggerid alla saada. Maxxised on ostetud 2007 ja sõitnud alla 2000 km.
+372 5028488