Chero esivedru tõste puksid.
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
- Fitting 44"
Chero esivedru tõste puksid.
Kuna müügiteema läks ludinal lukku, aga pm-e sooviavaldustega on rohkem, kui üks tulnud, siis pakun välja võimaluse kõigile soovijatele pikkuse järjekorras ritta võtta ja pm saata.
Paneks tellimuse esitamise tähtajaks 30. märts.
Kuna see ei ole mul äriline eesmärk, siis olen nõus ühekordse tellimusega veel 1 x tegelema. Hinnaks oleks endiselt 400 eeku paar + võimalikud transpordikulud.
Enda omal said siis täna puksid alla ja miskit liikumisomadustes hullemaks küll ei läinud.
Paneks tellimuse esitamise tähtajaks 30. märts.
Kuna see ei ole mul äriline eesmärk, siis olen nõus ühekordse tellimusega veel 1 x tegelema. Hinnaks oleks endiselt 400 eeku paar + võimalikud transpordikulud.
Enda omal said siis täna puksid alla ja miskit liikumisomadustes hullemaks küll ei läinud.
Viimati muutis insener007, R Mär 20, 2009 9:20 pm, muudetud 1 kord kokku.
Chero
-
- Fitting 44"
-
- Fitting 44"
Täna said alles alla pandud. Targemad räägivad, et kuni 2'' saab tõsta ilma muid vidinaid vahetamata. Nii katsetasin minagi...
Sõiduomadused endiselt normaljokk.
Sillastendis polnud kusagil kellelgi täna vaba aega, lähen sinna alles teisipäeval.
Nüüd, väikese ninatõstega on visuaalselt nii esi-, kui tagarattast tiivaääreni 12 cm.
Sõiduomadused endiselt normaljokk.
Sillastendis polnud kusagil kellelgi täna vaba aega, lähen sinna alles teisipäeval.
Nüüd, väikese ninatõstega on visuaalselt nii esi-, kui tagarattast tiivaääreni 12 cm.
Chero
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
2" on väike tõste. Pmst ei pea seal midagi tegema. Nagunii olid vanad vedrud väsinud ka. Nii et kokkuvõttes muutus seal väga vähe.
Aga kui hästi teha, siis saab seal ikka ühtteist teha.
Aga kui hästi teha, siis saab seal ikka ühtteist teha.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
-
- Fitting 44"