Mis kaaskondsed arvavad?
P.S. Ilmselt on mul nüüd võimalik sattuda idioodinurgakesse...

Moderaator: Moderators
Madis kirjutas:ehh - ei läinud targemaks. Tean seda isegi, et 1m3 poroloni ja 1m3 Fe on ise kaaluga. Esitan küsimuse teisiti.
Kui on sadanud külma ilmaga kaussi lumi, mis on x kaaluga, siis see sama lumi midagi juurde lisamata/sadamata sulalumena kaalub juba x+
Vist![]()
Vähemasti on mul selline mulje jäänud ja minu pisike karupeake on sellest niimoodi aru saanud![]()
See maalehe artikkel on sama segane jutt, mida ma isegi tean.
Lause Maalehest > Maha sadanud lumi hakkab kiiresti tihenema ja muutub raskemaks.
No ma seda tahangi teada, et kui on juba korra sadanud, siis mis krdi asi teda raskemaks ajab?
Aine jäävuse seadus ütleb, et kui on kinnine süsteem siis ei muutu mass. Sinu kauss on lahtine süsteem - külmadele pindadele (kusagil oli karburaaori teemaMadis kirjutas: Kui on sadanud külma ilmaga kaussi lumi, mis on x kaaluga, siis see sama lumi midagi juurde lisamata/sadamata sulalumena kaalub juba x+
...
No ma seda tahangi teada, et kui on juba korra sadanud, siis mis krdi asi teda raskemaks ajab?
Kus kuramuse kohast sellised ajakirjanikud tulevadMadis kirjutas: Maha sadanud lumi hakkab kiiresti tihenema ja muutub raskemaks.