Taro esisillas vibra
Moderaatorid: jr, Moderators
Taro esisillas vibra
Terv.
mure siis selline, et esisillas vibra, eriti annab tunda 3 käiguga ja seda pööretel 1200-1600p/min. alguses ei olnud, tasapisi tulnud, praegu nagu sõitaks mõõda liipreid.
esisilla kardaani kallal käinud ei ole ja ristid ka tunduks nagu korras olema, ehk on mõnel sama probleem olnud ja sellest vabanenud
mure siis selline, et esisillas vibra, eriti annab tunda 3 käiguga ja seda pööretel 1200-1600p/min. alguses ei olnud, tasapisi tulnud, praegu nagu sõitaks mõõda liipreid.
esisilla kardaani kallal käinud ei ole ja ristid ka tunduks nagu korras olema, ehk on mõnel sama probleem olnud ja sellest vabanenud
kontrolli difri poolsed püsikad igaks juhuks üle. Omal oli kunagi ühel pragu sees(EDIT: Et siis kaitsekummil pragu ja püsikas oli ise kulunud) ja mingi hetk hakkas põrgulärmi tegema.. Aga lärmas täitsa kaootiliselt, st vahest võisid nädal aega 4 veoga ringi lasta ja ei midagi ning järsku lõi hirmsa värina ja mürina sisse. jäid korraks seisma ja kadunud ta jälle selleks korraks oli.
Aga millest vibra tekib? Mingi vigur on tasakaalust väljas! st vaata kogu oma pöörlev mass üle ja loksuta läbi.
Aga millest vibra tekib? Mingi vigur on tasakaalust väljas! st vaata kogu oma pöörlev mass üle ja loksuta läbi.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
aga siis oli ju sul loks käega katsutav, ma vaatasin veel korra ja loksub mõlemal pool rattapoolne ots, see kus manual hubisse läheb veovõll, ei tea kas seal mingi laager või puks on mis kulunud, et loksuma hakanud, siis oleks hea teada kuidas kardaani tasakaalustatake, tagumine kardaan tuli oma nuutidest välja remondikäigus ja peale seda lisandus veel tagaotsa kerge vibra, eriti põristama hakkab siis kui nii 90 sõidad ja vedu hästi kerge, üldiselt oleks vaja kohta kus kardaanid lasta ära tasakaalustada, hea kui see koht viljandimaal oleks, äkki keegi teab soovitada mõnda kohta, kui mitte viljandimaal siis vähemalt selle ümbruses.Olle kirjutas:kontrolli difri poolsed püsikad igaks juhuks üle. Omal oli kunagi ühel pragu sees(EDIT: Et siis kaitsekummil pragu ja püsikas oli ise kulunud) ja mingi hetk hakkas põrgulärmi tegema.. Aga lärmas täitsa kaootiliselt, st vahest võisid nädal aega 4 veoga ringi lasta ja ei midagi ning järsku lõi hirmsa värina ja mürina sisse. jäid korraks seisma ja kadunud ta jälle selleks korraks oli.
See ots võib ja peabki tiba loksuma mis manual hubi läheb. Eeldusel et sa hubi otsast ära keerasid ja püsikat loksutasid. püsikas ei ole rummu poolt laagripeal vaid istub pronks puksis ja pronks puks ei või olla kunagi ilma loksuta, kuna temperatuuri tõustes pooks ta püsika sinna lihtsalt kinni. kuna õlg on ca 15 cm siis ots loksubki. Ja väljast tsentreeritakse ta Hub'i . nii et kui hubi otsa paned, siis sisuliselt enam ei loksu. Teoreetiliselt kui see pronks puks sul seal ka liiga kulunud on, sisi seda ei saa sa muul viisil teada kui võttes pooltelje lahti ja niiöelda seespoolt loksutades.
Aga mis sela salata, keeruline on täpset diagnoosi läbi neti paika panna.
Uuri natuke ,Pärnus on mingi butiik, kes kardaane tasakaalustab.
Muus osas sulle hetkel nõu anda ei oska, kui väidad, et diffrid, laagrid ja püsikad kõik terved on, siis on keerulune. mingi pöörlev asi peab vibra tekitama, paigal seisvad asjad teadupärast vibra ei tekita.
Proovi huvi pärast rattad ringi visata, tagumised ette ja esimesed taha. seda juhul kui sa muidugi 100% väidad, et muud pulikad terved.
Aga mis sela salata, keeruline on täpset diagnoosi läbi neti paika panna.
Uuri natuke ,Pärnus on mingi butiik, kes kardaane tasakaalustab.
Muus osas sulle hetkel nõu anda ei oska, kui väidad, et diffrid, laagrid ja püsikad kõik terved on, siis on keerulune. mingi pöörlev asi peab vibra tekitama, paigal seisvad asjad teadupärast vibra ei tekita.
Proovi huvi pärast rattad ringi visata, tagumised ette ja esimesed taha. seda juhul kui sa muidugi 100% väidad, et muud pulikad terved.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
jobu, jobu, jobu,
küll on ikka loll pää nuhtluseks,
nii, viga siis teada, kui esimest korda tagumist kardaani risti vahetasin, siis võtsin kardaani nuutidest välja ja kokku läks veits teise nurgaall,see hakkas juba riste tapma vaikselt, kui lehtvedrusi korrastasin, siis vajus sild ühe pukipealt maha ja tuli nuutidest välja kardaan ja seekord läks juba päris 90 nurgaall kokku ja see oli juba täielik surm, eriti hakkas just murdma kui esisild sees oli, mis keeras enamus riste kooki, mul polnud sellest õrna aimugi, et kardaani kõrvad peavad kohakuti olema, sai siis ka mõned uued ristid pandud ja õigesti kokku ning vibra nagu luuaga pühitud, et seekord siis targem jälle
mis aga puudutab neid pronks pukse seal veovõlli otsas, siis nendega ikka jama, kui hubid sees ja sõidad siis kostub juhipoolt vahepeal põrr-põrr, nagu hakkaks pooltelg vibreerima või siis käib puks oma pesas ringi, kui hubi väljas siis on kõik ok, käisin ka siis poes uurimas neid pukse ja eraldi neid saada pole, aint koos käändteljega, kui on kuskilt neid saada siis andke teada, muidu tuleb osta laagri pronksi ja treialit külastada.
nii, viga siis teada, kui esimest korda tagumist kardaani risti vahetasin, siis võtsin kardaani nuutidest välja ja kokku läks veits teise nurgaall,see hakkas juba riste tapma vaikselt, kui lehtvedrusi korrastasin, siis vajus sild ühe pukipealt maha ja tuli nuutidest välja kardaan ja seekord läks juba päris 90 nurgaall kokku ja see oli juba täielik surm, eriti hakkas just murdma kui esisild sees oli, mis keeras enamus riste kooki, mul polnud sellest õrna aimugi, et kardaani kõrvad peavad kohakuti olema, sai siis ka mõned uued ristid pandud ja õigesti kokku ning vibra nagu luuaga pühitud, et seekord siis targem jälle
mis aga puudutab neid pronks pukse seal veovõlli otsas, siis nendega ikka jama, kui hubid sees ja sõidad siis kostub juhipoolt vahepeal põrr-põrr, nagu hakkaks pooltelg vibreerima või siis käib puks oma pesas ringi, kui hubi väljas siis on kõik ok, käisin ka siis poes uurimas neid pukse ja eraldi neid saada pole, aint koos käändteljega, kui on kuskilt neid saada siis andke teada, muidu tuleb osta laagri pronksi ja treialit külastada.
SIIT saab. Kui ise tellimisega hakkama ei saa, siis võin aidata. Kogemus poisiga täitsa olemas ja saadab kenasti Eestisse
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Ž By Valge Hiir
kuna esimene tellimus mul ebay-st, siis kirjutasin kirja nelie, et kui kaua saatmine aega võtab ja palju maksma lähebOlle kirjutas:SIIT saab. Kui ise tellimisega hakkama ei saa, siis võin aidata. Kogemus poisiga täitsa olemas ja saadab kenasti Eestisse