Autoorienteerumise karika 1. etapp 14.03

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
JAN007
Fitting 38"

Autoorienteerumise karika 1. etapp 14.03

Postitus Postitas JAN007 »

Algamas on Hitehi Autoorienteerumise karikasari 2009 ja esimene võistlus on Valgamaal "Linnulinna". Tegemist on öise valikorienteerumisega. Täpsem info http://www.rajaajaja.ee/autoorienteerumine/info
Grand Vitara
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Autoorienteerumise foorumit enam ei eksisteeri?

See on nüüd ilma irooniata küsimus sest autoorienteerumine haakub 4x4-ga (eriti võistlusoffroadiga) väga tihedalt.

Parim kaardilugemise treening minu arvates :yupikaye

Mul on igatahes plaan ülejäänud etappidest osa võtta (kahjuks saan oma autoorienteerumise masina alles järgmisel nädalal ehk nädal peale võistlust kätte).
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Foorum olemas ikka ja ka toimetab. http://www.autoori.pri.ee/forum/
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Tänud!
Elu on lill! Võilill...

Ermo "Pikk" Soobik, Märjad Härjad tüürimees/vintsimees, 2008 TR1 5. koht, offroader since 2002
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Sellel foorumil ja tegevusel pole klassikalise autoorienteerumisega suurt midagi ühist. :roll:

Pidasin silmas ikka päris autoorienteerumist.
See mida Rajaajaja ajab ning mis kunagi EALi poolt aktsepteeritud autospordiala oli.
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

no just noh. a lugeda ei viitsi eks. Õige teema ju. rajaajaja lehele viidatakse ju
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Rajaajaja ja AO foorum: http://www.rajaajaja.ee/foorum/
AO Karikasarja leht: http://www.rajaajaja.ee/autoorienteerumine/info

Ja autoorit ärge siia toppige. Tänu autoori kambale, on eesti aastakümnete pikkune AO traditsioon väga tõsise paugu saanud, kuivõrd ametnikud ei tee paraku vahet viisakal korraldamisel ja otsesel liiklussigatsemisel, mida ori vennad korraldavad.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Tänud!

Tegelikult leidsin ise kah õhtul üles.

Tundub, et "vana hea" foorum on surnud (tahtsin meeldetuletuseks lugeda vanu teemasid).
Langes rünnakute ohvriks?

Huvitav, et rajaajaja lehele pole linki foorumile pandud. :roll:
Võib-olla sellepärast valitsebki seal suhteliselt suur vaikus...
Elu on lill! Võilill...

Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

sirr kirjutas:Rajaajaja ja AO foorum: http://www.rajaajaja.ee/foorum/
AO Karikasarja leht: http://www.rajaajaja.ee/autoorienteerumine/info

Ja autoorit ärge siia toppige. Tänu autoori kambale, on eesti aastakümnete pikkune AO traditsioon väga tõsise paugu saanud, kuivõrd ametnikud ei tee paraku vahet viisakal korraldamisel ja otsesel liiklussigatsemisel, mida ori vennad korraldavad.

Olen ise sellest autoori korraldatud võistlusest osa võtnud ja vaidleksin Sirrile vastu. Kusjuures selle autoori kamba algatajaks on üks tegelane 4x4 foorumi seltskonnast.
Autoori ei ole seda võistlust mingitmoodi ära rikkunud. Korraldajad märkisid maha punktid ja tegid legendi. See, et sellel võistlusel on maine nii maas, on osavõtjate süü, kes "sigatsevad" linnavahel. Eks sai isegi keelatud kohast tagasi keeratud või mõnda punkti otsides ühesuunalisel tänaval tagurpidi sõidetud.
Ja loomulikult tundub, et politsei näeb potensiaalset tulu autoori korraldatud võitslusest, sest see sibliminie, mis linnavahel toimub võistlejate ja politsei vahel, see on ikka meeletu.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

Ma polegi siis ainuke, kes foorumit otsis ja ei leidnud :)
Aga ehk kannataks tõesti siia kasvõi kuhugi kaugesse nurka tekitada AO rubriik (just siis klassikalise e. karikasarja oma, minu isikliku arvamuse kohaselt pole autoori mitte see õige asi).
Enamasti küll ei ole seal vaja 4x4 autot, aga ega ta väga kaugel pole. Siin ju küll inimesi, kes ei saa/taha kõrini mudasse minna ja ka inimesi kes tahks aeg-ajalt kõrini mudas käia ja aeg-ajalt rohkem kaardi lugemisele kui nööri otsas rippumisele pühenduda.
Ja eilse võistluse eesotsas olid enamast nelikveolised sõiduvahendid :)
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

Foorumi link lisatud. Lähitulevikus üritan veebi ka veidi korrastada.

Eilne võistlus oli iseenesest äge. Süüdistage iseennast, kes ei tulnud :)
Osalt andis täitsa algusaegade offroadi taseme välja. Siis nende aegade, mil põhifunniks ei olnud ukselinkideni mudas mõnulemine...
:twisted:
Kasutaja avatar
sirr
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas sirr »

uno kirjutas: Olen ise sellest autoori korraldatud võistlusest osa võtnud ja vaidleksin Sirrile vastu. Kusjuures selle autoori kamba algatajaks on üks tegelane 4x4 foorumi seltskonnast.
Ma meenutan sulle näiteks reeglite ühte punkti (kahjuks küll mälu järgi): Takista, sega ja mõnita vastast kuis vähegi saad. Ja foorum oli täis kõvade meeste kirjeldusi, kuidas kellelgi õnnestus teist pedereerida, ette keerata jne... Sellist jama on raske kommenteerida või mis?
JAN007
Fitting 38"

Postitus Postitas JAN007 »

Päris autoorienteerumises on kaaslaste aitamine ikka ausees. Kui konkurent on kraavis, siis hoolimata korraldaja kinnitusest, et 3 ööpäeva jooksul tullakse kõigile appi, saavad kõik ikka palju kiiremini välja aidatud. Meie ekipaazi saak oli seekord 1 väljalükatud C3 ja 1 välja tõmmatud Sorrento. Sellest hoolimata oli tulemuseks II koht !
Grand Vitara
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”