Haakekonks

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Niru
Mudder

Haakekonks

Postitus Postitas Niru »

Võibolla vales teemas üleval aga kas cherole on võimalik leida ka kasutatud haakekonksu (hind ehk soodne)?
Ning selline loll küsimus, et kuna pole masinale mutrivõtmega veel lähenenud, siis kas tuleb selle masina puhul end varustada eelnevalt tollmõõdustikus tööriistadega?
Thir13en
Fitting 38"

Postitus Postitas Thir13en »

Jah
Jah (Soovituslik)
Kasutaja avatar
Jeepu
Fitting 38"

Postitus Postitas Jeepu »

Niikaua kui mul Chero oli (3,5aastat), siis mina tollmõõdus võtmete järele tarvidust ei tundnud. Praktiliselt kõik kohad, mida mina keerasin, sai mm-mõõdus võtmetega hakkama (sealhulgas ka konksu monteerimine).
//
Terv.Priit
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Olen aasta jooksul lammutanud 3,5 Cherot, pole mina ka tollmõõdus
võtmete järgi puudust tundnud (kuigi on olemas), vaja läks küll 11 ja 16 8)

Haakekonksu võid kusida võrrimehelt, kui ka Urmaselt :wink:
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

toll mõõdus võtit on vaja tagumiste pooltelgede eemaldamiseks näit. vaja siis toll võtit mis mm mõõdus 6 ja 7 vahel, ja tegelikult veel päris mitmes kohas :) näit.vahekasti eemaldamiseks k.kasti küljest on õiges möödus võti hea.
Mihkel
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Pühapäevaremondimehe tööd teeb tavamõõdus võtmetega ära. Minu keerulisem töö on olnud esimeste pooltelje kaitsekummide vahetamine, selleks tuli natukene seal lammutada ja poolteljed korra maha võtta. Siiani pole tollvõtmaid vaja läind.
Konksu otsisin kunagi ise ka, eks see joppamise teema on, kas sellist kraami parasjagu vedeleb mõnes romulas või mitte - http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=6056&highlight=
Grand Cherokee
Niru
Mudder

Postitus Postitas Niru »

konksu sain, raskest rauast ja roostes juskui T-34 küljest, aga praeguseks värvitud ning auto küljes, mulle ta meeldib- mitu jeepi see konks läbi on pidanud jääb ajaloohämarusse....
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”