´92 Chero kardaanirist?

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
TimoB
Off Roader Wannabe

´92 Chero kardaanirist?

Postitus Postitas TimoB »

Andis siis vasak esimene rist saba. Kuskohast olete riste ostnud, kas on ka näiteks SKF il neid saada, või ainult originaal või b osana.
Äkki oskab keegi mõõdud öelda, ei taha enne lahti harutada, kui uus olemas ja all suht võimatu mõõta.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

Mina sain enda omale mõned aastat tagasi ühest "Partsust", margi järgi vaadati kataloogist, vist oli lausa laokaup. Hind oli odav, nii, et pole ilmslet mõtet nende mõõtude järgi võimelda.
Kui tahad ise vahetada, siis vaata igaks juhuks valmis koht, kus pääsed hüdropressile ligi, mina enda omasid kruustangide vahel kätte ei saanud.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Heinaküün paigaldab reeglina Federal Moguli toodangut. Ja kui ostma lähed siis küsi ikka pooltelje risti. Paigaldamiseks veel vajalik spetsjomm 12-kant padrun millega rattalaagrit pesast välja keerata jne.
PS. mõõte on vähemalt kolm erinevat (kui mitte rohkem) ja milline nendest täpselt seal all on ei tea keegi kurask.
Meil on ca 30% juhtudest sellised kus auto andmete järgi ostetud ristid ei sobi ja tuleb riiulist järgmine mõõt võtta.
Virgo
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Re: ´92 Chero kardaanirist?

Postitus Postitas jr »

TimoB kirjutas:Andis siis vasak esimene rist saba. Kuskohast olete riste ostnud, kas on ka näiteks SKF il neid saada, või ainult originaal või b osana.
Äkki oskab keegi mõõdud öelda, ei taha enne lahti harutada, kui uus olemas ja all suht võimatu mõõta.
Kui sa ütled mulle silla BOM koodi saan sulle 99% tõenäosusega öelda, mis rist sulle läheb ja anda ka hinna. BOM kood on 6 kohaline kood silla küljes asuval spilkal.
+372 5028488
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Re: ´92 Chero kardaanirist?

Postitus Postitas v6rrimees »

jr kirjutas:
TimoB kirjutas:Andis siis vasak esimene rist saba. Kuskohast olete riste ostnud, kas on ka näiteks SKF il neid saada, või ainult originaal või b osana.
Kui sa ütled mulle silla BOM koodi saan sulle 99% tõenäosusega öelda, mis rist sulle läheb ja anda ka hinna. BOM kood on 6 kohaline kood silla küljes asuval spilkal.
Jaak, ole oma lubadustega ettevaatlikum :twisted:
Olen näinud päris mitut autot millel on pooltelge kunagi vahetatud. Ehk , et ühel pool oli ühe mõõduga silm ja teisel pool teise mõõduga.

Teemasse tagasi.
Kui sa Jaagult abi ei saa siis leiame Heinaküüni varuosa laost sulle sobiva jupi.

Terv Erko.
5110092
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
TimoB
Off Roader Wannabe

Tänud vastanutele. Homme satun Tartu, hommikul üritan vähemalt kausi läbimõõdu ära mõõta, vaatasin, et kaks kaussi välja pressinud garaasist välja ajamisega, peaks saama mõõta. Hüppan homme Tartu Partsust läbi, äkki neil on. Kui sealt ei saa, pöördun Heinaküüni poole.
Külili all olles tundus, et silla otsa simmeri ka peesse pannud.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
svatski
Fitting 44"

Postitus Postitas svatski »

Mina läheks parem kohe Morgenisse saaks vähemalt õige risti ja kohe kätte, Top Partsiga Tartus 8juhul 10st nii hästi ei lähe. Kui morgenit üles ei leia helista, juhatan kohale.
Mihkel
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

TimoB kirjutas: Külili all olles tundus, et silla otsa simmeri ka peesse pannud.
Silla otsas ei olegi simmerit. On ainult valge plastvõru poolassi küljes.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Mõõtude järgi saan sulle öelda Dana-Spiceri osakoodi.

Üldiselt soovitan kasutada Precisoni või Dana-Spiceri riste. Neil on pea igast ristist HD "cold-forged" versioon, mis on määritav ja tänu heale materjalile ning termilisele töötlusele tõesti ka vastupidav.

EDIT: Võrdlev näide. Alumine on siis tugevam...
Pilt
+372 5028488
ludvig
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ludvig »

Kas kellelgi on aimu mis hinnaklassi see rist ka jääb?? :)
Teostasin oma värskel cherol kiire tehnokontrolli ja selgus et
mõlema esimese pooltelje ristid loksuvad e. vajavad vahetust.
TimoB
Off Roader Wannabe

Kuna mina satun tihti Tartu, sain Tartu Top Partsist. Kõik mõõdud leti peal olemas, hind 350 EEKu. Tootja Precision. Aga nagu eespool räägiti, mõõda ära kindlasti. Mitu eri mõõtu ja sise ja välis lukustusega! Minu omale andis kataloog risti, mille kausi mõõt oli 27mm, aga tegelikult all on kausi mõõt 30mm. Sain 2 korda joosta, muud midagi. Arvan, et kõikides Partsudes see leti kaup.
Jeep Cherokee 92.
Timo 53 358 228
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”