Kus kohas on maki kood.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
casper1986
Rookie

Kus kohas on maki kood.

Postitus Postitas casper1986 »

vahetasin akut ja kas pean ka nüüd maki vahetama ??? või kus kohas se kood on või kus saab.
Ma olen veel loll aga teie olite samasugused.:)
a1
Off Roader Wannabe

Re: Kus kohas on maki kood.

Postitus Postitas a1 »

casper1986 kirjutas:vahetasin akut ja kas pean ka nüüd maki vahetama ??? või kus kohas se kood on või kus saab.
heal juhul on keegi selle juba varem maki korpuse peale kirjutanud või siis raadio passis. võibolla oskab mõni remonditöökoda aidata, aga sel juhul on vaja täpset marki. originaalmaki puhul võib aidata ka esindus.
Kasutaja avatar
casper1986
Rookie

Re: Kus kohas on maki kood.

Postitus Postitas casper1986 »

a1 kirjutas:
casper1986 kirjutas:vahetasin akut ja kas pean ka nüüd maki vahetama ??? või kus kohas se kood on või kus saab.
heal juhul on keegi selle juba varem maki korpuse peale kirjutanud või siis raadio passis. võibolla oskab mõni remonditöökoda aidata, aga sel juhul on vaja täpset marki. originaalmaki puhul võib aidata ka esindus.

nujah seda küll, kui teenintusse minna siis vast on odavam suvaline kassetikas sisse panna , kahjuks rahadega on meil kõigil väga kitsas.
Ma olen veel loll aga teie olite samasugused.:)
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Kasutame vahest ostinguta ka onju.
Taaskord puust ja punaseks :evil:
Chrysleri originaal radioola puhul on Sul vaja teada radioola seerianumbrit mille Sa leia raadio enda pealt. Ehk siis kruvikad kätte ja krutt-krutt. Number teada-> kõne Silberisse. Sealt ka koodi saad.
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

Minul on kuskil owners manualis kleepsul kirjas grändil, otsisin kah.
Suzu Kingquad
raivo65
Rookie

Postitus Postitas raivo65 »

Enda GC oli Veebruaris sama probleem, saatsin siis meili (raadio mark ja seerianumber) kõikidele Eesti Silberitele, et noh kust kiiremini saab, nädala jooksul vastasid kõik aga koodi saatis meilile ainukesena Ylemiste, teised küsisid, et mitu nuppu raadiol on ja pead kohale ka tulema, mudugi taheti ka 150 kuni 300 raha.
Tänud siis Ylemiste Silberile.
Auto värvus ei ole tähtis, peaasi, et oleks MUST.

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”