7. märts Virumaal naistepäevasafari
Moderaator: Moderators
- Beebikiisu
- Off Roader Wannabe
No ,kui oled valmis sebima mulle 4x4 ratastooli ja nõus mulle vintsmanniks olema siis oleks mõeldav aga parem ravin ennast kodus ehk saab kunagi inimese moodi ringi ka liikuda .weix2 kirjutas:Ruuubigoon oli vaikimisi kirjas juba ürituse planeerimise algfaasis,ahto83 kirjutas:Yks ekipaaź veel lisaks
koos Välgu ja Heinza (suzu või G mersu) ja "Mantlitega"
Peadki värskesse õhku tulema se on ju nagu tervisesyst värske õhk ja energiasrock
Jääb seekord tulematta ,tervis vedas alt
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
Kes siin ööbimisest rääkis?Beebikiisu kirjutas:Kas keegi tuleb peale üritust ka Tallinna tagasi või jäävad kõik sinna ööbima?
Siin on saun ja tantsusaal koos VIP lavaga

Peale metsa alles läheb elu käima ja seda kuni varaste hommikutundideni...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
- Beebikiisu
- Off Roader Wannabe
Kahjuks pean järgmisel päeval kaine autojuht olema. Ei jõuaks vist teiega sammu pidada.boob kirjutas:Kes siin ööbimisest rääkis?Beebikiisu kirjutas:Kas keegi tuleb peale üritust ka Tallinna tagasi või jäävad kõik sinna ööbima?
Siin on saun ja tantsusaal koos VIP lavaga![]()
poogen kirjutas:meie tuleme kindlasti tagasi TallinnaBeebikiisu kirjutas:Kas keegi tuleb peale üritust ka Tallinna tagasi või jäävad kõik sinna ööbima?
Kas ma mahuksin ka siis autosse? Ma pole eriti suur ja ei peaks väga palju ruumi võtma

Kui beebikiisu jalga laseb siis ei jää sul boob muud üle kui ise hakata postitantsu vihtumaBeebikiisu kirjutas:Kahjuks pean järgmisel päeval kaine autojuht olema. Ei jõuaks vist teiega sammu pidada.boob kirjutas:Kes siin ööbimisest rääkis?Beebikiisu kirjutas:Kas keegi tuleb peale üritust ka Tallinna tagasi või jäävad kõik sinna ööbima?
Siin on saun ja tantsusaal koos VIP lavaga![]()
poogen kirjutas:meie tuleme kindlasti tagasi TallinnaBeebikiisu kirjutas:Kas keegi tuleb peale üritust ka Tallinna tagasi või jäävad kõik sinna ööbima?
Kas ma mahuksin ka siis autosse? Ma pole eriti suur ja ei peaks väga palju ruumi võtma

Juhatan Viigardit õigele teele
- kaisuk2rbik
- Off Roader Wannabe
- Kontakt:
Vääga kõva yritus, tänud korraldajatele
. loodame et samale trassile korraldatakse ka aprilli lõpp - mai algus uus üüratus
ja masinad mis suudavad jätkata siis kopratammile
, siis saab ikka korralikult mudas myrada ja tuleb ka muda rahvast rohkem.
kuigi üllatus suur - täna rahvast ikka pääris palju.
mida rohkem seda uhkem.
seekord meie poolt suurt pildilisa ei tule. pildid mis tehti meie kaadrinaise poolt(ruubicon fotograaf
) on weixi käes ja tema postitab need kah
, mul selline tunne et järgmiseks yrituseks peaks omale mingi hullu masina hankima, kuna naine tahab pilti teha
, ja kokkuvõtteks niipalju et: SUURED TÄNUD KORRALDAJATELE JA KÕIGILE KES OSALESID.