Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Et siis mitte tulevikus kogu aeg paarikümmneliitriga tassida otsin soovitavalt plastvaati kraaniga .Selleks ikka et seal sees kütust hoida.Ilmselgelt hetkel diisel.Samuti võib olla ka metallist.Oluline ikka et seest puhas ja ülitore oleks et täitmine käiks ikka ülevaltpoolt. Mõtlen seda et kui kraan on all siis täitmise kork olekis ikka üleval - ei viitsi kogu aeg teda kallutada jne.
Mahutada võiks ca 200 l.
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
Ja kui keegi tunneb vajadust siis : 50 97 26üheksa
Lihtne ju, teed tünni alumisse ossa augu. Kraani saad osta santehnika poest. Keerad selle sinna otsa ja asi olemas. Plaan endale ka metsa selline teha. Teen valmis ja siis näitan sulle tulemust
karli kirjutas:Lihtne ju, teed tünni alumisse ossa augu. Kraani saad osta santehnika poest. Keerad selle sinna otsa ja asi olemas. Plaan endale ka metsa selline teha. Teen valmis ja siis näitan sulle tulemust
Kas sul ca 100 l vaate ka on ?
Mis oleks hind ?
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
On ikka nii 100 kui 200 nii keeratava kaanega kui ka ilma kaaneta. Hind ikka siinsele rahvale 100 eeku tükist. Suurte koguste puhul soodushind. nt kunagi keegi võttis ca 20 tk et ehitada ujuvsilda.
karli kirjutas:On ikka nii 100 kui 200 nii keeratava kaanega kui ka ilma kaaneta. Hind ikka siinsele rahvale 100 eeku tükist. Suurte koguste puhul soodushind. nt kunagi keegi võttis ca 20 tk et ehitada ujuvsilda.
PS nendest saab teha ka koopaääri
Ma huvituks 100 l vaatidest - 2 tk
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td
Homme liigun aga siis on ruumiga kitsas kuna viin Tarmole 200 l tünni. Aga eks ma liigun arvatavasti varsti jälle.... plaanin siin märtsis väikese safari korraldada- tuled sõitma siis saad ka tünnid
karli kirjutas:Homme liigun aga siis on ruumiga kitsas kuna viin Tarmole 200 l tünni. Aga eks ma liigun arvatavasti varsti jälle.... plaanin siin märtsis väikese safari korraldada- tuled sõitma siis saad ka tünnid
Ootame ja näeme
LC70 2,4td
Chevy K5 6,2d V8
UAZ 31512
LC80 4,2td