M/V: Mobiilne rehvitöökoda

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

M/V: Mobiilne rehvitöökoda

Postitus Postitas totu »

Üle jäänud siis MB 508 LD 85' (pikk kabiin, kere remont tehtud, "B" load). Statsionaarselt sisse ehitatud 220V / 5 kW generaator starterkäivitusega ja 330 l/min kompressor + 100 l ressiiverid (generaator ja kompressor eraldatud, müraisoleeritud kabiinist ja töökojast). Rehvimontaazi ja - balansipink, tungrauad, pneumovõti jms. Ühesõnaga asi täis töövalmis. Pildid ei anna niikuinii täit ülevaadet, seega oma silm on kuningas. Võimalik ka rehvipingid, tungrauad jms. eraldi. Hind: auto koos geneka ja kompressoriga 50 000.- ja töökoja sisustus 35 000.- Need numbrid on selleks talveks lõplikud ja ei sisalda k/m.
Komplektiga kaasa ka tel. nr. (minupärast ka aparaat). Sügisel tehtud Radio Manias ka "Äraandja" kampaania, mis teavitas teenust, kui sellist.
Auto Paldiskis ja parim aeg on tööpäeviti.
Vahetusena sobib pika kabiiniga väikeveokas või suur kaubik üldpikkusega 6+ meetrit (kuhu on võimalik ehitada tagasihoidlik elamine ja võistlusauto selga võtta, nt. peale kongi lahtilõikamist) + raha.
5050714
Tehtud, mõeldud.
badabing
Rookie

Postitus Postitas badabing »

Tere,

Mul tekkis paar küsimust. Tahtsin ise umbes sarnast asja kokku panna sügisel, aga minust mitte olenevatel põhjustel jäi see pooleli. Nüüd näen et olemas ja mul jääb nüüd suur hulk aega üle ning saan selle aja muudele asjadele kulutada.

Kas masin on selline, et pargin ära ja hakkan kliente teenindama? midagi katki ei ole mis vajaks parandamist? See liikuv töökoda muidu reaalselt töötas ka ikka, jah? Kaua töötas? Kas panid ise selle masina kokku või ostsidki juba komplektina? Kui vanad on tööpingid?

Tervitades
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Töökoda on töövalmis. Ise komplekteeritud ja ümber ehitatud- sai hea. Pingid on vist 2005 (töötasid 1 hooaja kuskil statsionaarses töökojas ja pandi müüki kuna jäid väikeseks, bussi sobivad suurepäraselt), igal juhul värsked ja 2006 sügisest on töötanud mõõduka koormusega ja ainult hooaegadel. Vahetamist vajavad kompressori ühe silindri klapid, selle teen ise ära, autol on tagateljel suverehvid, ees lamellid, mootor võtab veidi õli, selliste läbisõitude juures ei ole probleem, tagumises istmereas on 2 kohta, teh. passis 3 (kokku 5 kohta).
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

See rehvitöökoda teenindas ju ka offroaderid 2007 Mudakoonul, kui mu mälu mind ei peta.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Mäluga Sul kõik korras, olin kohal.
Tehtud, mõeldud.
badabing
Rookie

Postitus Postitas badabing »

Kui mul oleks vajalik summa olemas siis tuleks kohe järgi, aga kuna pappi pole nii palju siis olen sunnitud kompanjone otsima. Kui vajalik summa enav-vähem koos siis võtan ühendust, kui veel alles.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Talv hakkab lõppema ja see hind sai ka otsa. Asi jatkuvalt müügis, juhul kui pakutav hind sobib (peaks olema suurem esialgsest, hooaeg ikkagi).
Tehtud, mõeldud.
Vasta

Mine “Bizniz”