O: Cherokee 2´´ tõste pakud esivedrudele.
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O: Cherokee 2´´ tõste pakud esivedrudele.
Kuna taguots juba eelmise omaniku poolt tõstetud, siis tõstaks nina ka järgi. Ja oleks vaja siis 2´´ tõste pakke (klotsi, muhvi, patja, ei tea, kuda nimetada). Vaja oleks siis tükki 2.
Kõnetraat oleks: 53 358 228 Timo
tundub loogiline kuid katsetus näitas 2008 a enne saarekolli chero peal midagi muud,sellise pukiga oleks olnud paras sauga ringrajale minna , vapse ei tahtnud vedrutada, ei süvenenud ka miks vb oli ka amort alumises asendis põhjas vms , lihtsam oli pikad vedrud sebida , kõvemad kinemaatikavennad võivad sõna võttaTimoB kirjutas:Ei saa aru, kuidas see jäigemaks saab teha? Tõstab ju lihtsalt kõrgemaks! Vedru käik, jäikus jne jääb kõiks samaks ju.
seff kirjutas:pakkude lahendus ei ole eriti hea , teeb väga jäigaks esiotsa , soovitaks pikemaid vedrusid, kui tuhnin natuke siis vb garaasinurgast ilmuvad välja uued 2tk
Ei saa hästi aru miks ta teeb jäigemaks kui tal praegu on,ainult,et sinu pakutud pikemad vedrud teevad igapäevases kasutuses auto õõtsuvamaks st praegusest autost tunduvalt kõikuvamaks,jah maastikul ei oleks see varjant halb aga tänavatel ei ole ta mitte mugavam.Kuna mina kasutan ka enamasti autot igapäevasõidus siis mina eelistaks igaljuhul pukse sinna vahele.Aga see on ka ainult minu isiklik arvamus.
---------------------------------
Autod on sõitmiseks mitte ...
Autod on sõitmiseks mitte ...
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma homme vaatan, kas mul materjali on. Kui on, siis omale lasen teha +50mm. Kui vintsi plaani pole, kärab küll. Kui kõrget tahad? Saan siis hinna ütelda.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Re: O: Cherokee 2´´ tõste pakud esivedrudele.
Pakkuda antud vidinad. Ostetud samast foorumist. Uued ja kasutamata.hind 300.- paar. Asuvad Lõuna-Eestis.TimoB kirjutas:Kuna taguots juba eelmise omaniku poolt tõstetud, siis tõstaks nina ka järgi. Ja oleks vaja siis 2´´ tõste pakke (klotsi, muhvi, patja, ei tea, kuda nimetada). Vaja oleks siis tükki 2.
ATS 5045714