Merelane kirjutas:Oll merelane tahab ikka peale Sauna väikse voodinurga saadavõi väikse toakese
mul kaardilugeja naisterahvas
Mis siis helx-iga juhtus, käis ümberlõikusel või

Moderaator: Moderators
Ants kas sa ei teagi , Merelane juba ammu sõidab ja sehkendab Mimmuga. Helx jättis ta maha või oli see nüüd vastupidi, vot ei mäletaLR90 kirjutas:Merelane kirjutas:Oll merelane tahab ikka peale Sauna väikse voodinurga saadavõi väikse toakese
Heinza kirjutas:Ants kas sa ei teagi , Merelane juba ammu sõidab ja sehkendab Mimmuga. Helx jättis ta maha või oli see nüüd vastupidi, vot ei mäletaLR90 kirjutas:Merelane kirjutas:Oll merelane tahab ikka peale Sauna väikse voodinurga saadavõi väikse toakese
Aga teadmiseks siis Ollile, et ka mina tahaks üht nurgakest kuhu äkki saaks end peale kõike seda ..... pikali visata. Äh kas või Petrikuga ühte, ei ikka ühte tuppa
Ma ikka seekord tulen küll uudistama ja tulen alasiga, ankruks noh.
Tuleb naane õhtul juba autosse magama pannaivan kirjutas:Paneme ennast kirja, 1 auto, 2,5 meest ja mõned naised. Esitan naiste nimel palve ürituse algus veidike edasi nihutada, näiteks kell 11.00 oleks kagemalt tulijatele naistele palju mugavam aeg. Põhjus lihtne, mõnes kohas tähistatakse ka veel töö juures naistepäeva. Kujutage ette, kui raske võib olla naistepäeva eel kell 7.00 üht unist naist voodist üles kangutada, isegi ohtlik, ma ütleksin.