Andke mulle õlut ja ma olen vait

Moderaatorid: toilu, MahviaDeTyrk, Moderators
Kas annab nagu tunda,et "tartu vaim" on teie juurest lahkunud.Urvo kirjutas:Kiur, JOO VÄHEM![]()
Aga muidu jah. Oli eile Tartu kandis jälle suurem päästeaktsioon. Eile oli vist üle pika aja, kui mitte üldse esimest korda selline olukord, kus sai helistatud KÕIGILE, kellel vints oli ning lõpuks sai siis ette valmistatud päästemeeskond Urvo-Per Pajeroga, millel nina peal Jeebu vints.
Selle tulemusena sai välja aidatud Päästemeeskond nr.X(disco II), kes jõudsid ennast läbi jää kukutada enne objektile jõudmist![]()
Ning hiljem siis sai ette võetud operatsioon "LandCruiser-kuivale-maale", mille tulemusena irdusid LC'lt tagumine kaitseraud, koos osa raamiga ning purunesid Kevlar köied ja muud pukseerimisköied. Kuid, pikkade pingutuste tulemusena oli Länkar kuival maal enne uue päev saabumist ning inimesed rahulikult kodude poole teel. Harukordne oli ka seekord pealtvaatajate hulk. Mõtlesin, et oleks pidanud piletiraha küsima, et korvata purunenud kevlari poolt tekkinud majanduslik kahju
Ehk kellelgi mõni pilt ka kuskil olemas..
Urvo
Eks ikka käiakse - aga vahepeal trehvavad sisse ka mõned haavade lakkumise pausidpootsu1 kirjutas:kas Tartu mehed metsas enam ei käigi ?
Väga ilusad pildid Priit!S.Amurai kirjutas: http://priitee.pri.ee/proov/Metsas220209_/album/