Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
Et siis pakuk Bisnizit.Kuni 15 tolliste rehvide vahetus Läänemaal Martnas 200 eek jooks(pluss tasakaalud).Üle selle on 300 krooni.
Kellel huvi siis 56211069 või ps.
Kui moderaatoritele ei meeldi mu äri siis kustutage!
Paraku nii on jah sellest hinnast 25% soodukat ,nii oli vist reeglites kirjas ka ,kui siin oma äri reklaamid
+ mingi siuke uus reegel:* Biznizesse võib postitada mitte otseselt 4wd teemat puudutava kuulutuse 4x4.ee liige, kellel on foorumis staazi vähemalt 2 aastat või on teinud vähemalt 45 ASJALIKKU postitust.
Asjalikuks postituseks loetakse teemasse haakuvat postitust. 45 müügikuulutust ja "nalja kah" ei ole 45 asjalikku postitust.
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kuidas võtta.Ma teen rehvimontaazi kuni 17 tollistele rehvidele 25kr/tk.Aga ma ei tee balanseerimist.
Tõsi,seda Raplamaal,seega konkurentsi teemaalgatajale ei paku.
Ja järjekordi ka pole.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Mõned offroaderid on juba abi saanud meilt niiet kui veel huvilisi leidub tulge julgesti.
Igaks juhuks märgin ära ka,et see 200eek/jooks +tasakaalustus on juba foorumi sooduks ja sellest alla ei saa!
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.