Kust saab õhukumme?
Moderaator: Moderators
Kust saab õhukumme?
Õhukumm peab sobima 35" x 12,5" rehvile, mis istub 15" veljel.
Teadjad, soovitage mõnda kohta, siis ei pea hakkama otsimiskadalippu läbima... Tänud ette!
Lauri
5257207
Teadjad, soovitage mõnda kohta, siis ei pea hakkama otsimiskadalippu läbima... Tänud ette!
Lauri
5257207
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Mõni aeg tagasi oli Paavli tänava lõpus paremal angaar-ladu. Kontor oli Paavli alguses. Seal olid head hinnad ja mõõte kuhu vaid.
Äkki on nad alles.
Äkki on nad alles.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Tegu siis sellise Butiigiga nagu Starco http://www.starco.ee/
Nagu kodulehelt selgub, siis nüüd on nad Popovi (praegune Paavli) tänavalt ää kolinud.
Nagu kodulehelt selgub, siis nüüd on nad Popovi (praegune Paavli) tänavalt ää kolinud.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Mina hankisin endale lohvid Optitransist, Vana-Narva maanteel kõrge maja esimesel korrusel.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
A kui sa seal kohapeal oled äkki vaatad, kas sellist lohvi kah juhtub olema, mis ümber 17 " velje sobib.
Kui meeles seisab ja tüli ei tee. Ma võtaks ühe tagavaraks, aga puhtalt teada saamaks, kas sellist on ei viitsi sinna kärutada.
Ette tänades
Kui meeles seisab ja tüli ei tee. Ma võtaks ühe tagavaraks, aga puhtalt teada saamaks, kas sellist on ei viitsi sinna kärutada.
Ette tänades
Viimati muutis Andrus Michelis, E Mär 02, 2009 10:42 am, muudetud 2 korda kokku.
Andrus Michelis kõrvalistuja, roolikeeraja. Võistelda ei viitsi. Jahti ja porirallit saab niigi igal nädalavahetusel.
- sportlane50
- Fitting 44"
-
Andrus Michelis
- Rock Crawler
Nii härrased, kinnitan fakti, et jah, Starcost saab.
Lohv olemas, 35" küll ei olnud, kuid 33" peaks ka nii palju venima, et ajab asja ära.
Michelis sulle oli olemas 17" veljele 34" lohv. Võibolla on ka 33" olemas, kuid sinu täpsustus tuli liiga hilja...
Niiet minupoolest teema lukku.
Tänud info jagajatele!
Lauri
Lohv olemas, 35" küll ei olnud, kuid 33" peaks ka nii palju venima, et ajab asja ära.
Michelis sulle oli olemas 17" veljele 34" lohv. Võibolla on ka 33" olemas, kuid sinu täpsustus tuli liiga hilja...
Niiet minupoolest teema lukku.
Tänud info jagajatele!
Lauri