Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Nii.Registreerinud on:
1.Heinza
2.Tyybel
3.Vaix
4.Onu Mel
5.Mell
6.Taxopets
Kas kõik on üksi või on seltsilisi?
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
vaix kirjutas:mina tulen poisiga ja seega jään ka sauna õhtust kõrvale seekord.
Kui poiss just vett ei karda siis sauna õhtud on meil siiani viisakad olnud.
Panen siis maa poole ajama.Vaja veel autot näppida ja lähen vaatan kas paar sulailma on metsa "huvitavamaks"ka muutnud.Kui kõu ei jupsi saan õhtul veel netti,muidu kõnetraat
Opsti, mul jäi nüüd segaseks, mis koordinaatidel täpsemalt kohtume. Start 10 kusagilt Martna kandist? Kui keegi veel Tallinnast läheb, võiks karavani teha?
tyybel kirjutas:Opsti, mul jäi nüüd segaseks, mis koordinaatidel täpsemalt kohtume. Start 10 kusagilt Martna kandist? Kui keegi veel Tallinnast läheb, võiks karavani teha?
Üritan ca 8.15 Sõprukalt Kilpkonna peale haarata ning hakkamegi siis vaikselt Läänemaale liikuma.Karavani võiks koguda Laagri Statoili või siis Maksimarketi ette nii umbes 8.30.
Ja pean veel lisama,et oleme nüüdseks kolmekesi-Tont sebis ennast tagaistmele.
Mell kirjutas: Karavani võiks koguda Laagri Statoili või siis Maksimarketi ette nii umbes 8.30.
Ja pean veel lisama,et oleme nüüdseks kolmekesi-Tont sebis ennast tagaistmele.
No teeme siis 8.30 ja Statoilis, saab teele topsiga kohvi võtta.
Nii.Grilliplats on valmis,lõkkematerjal on kuhjas.Ka sai üks lisaring leitud.Kui hakkate Laikülale ristile lähenema siis mul käsijaam 4 kanalil saan juhatada ekslejaid.Ilusa ilma lootus on siin lääne pool täitsa olemas.Kõik eelpool loetletud on tulemas?Kohtumiseni
Mell kirjutas:Suured tänud Peetrile toreda ürituse korraldamise eest.Saaks seda rada ka suvel läbima
Kõik on ju orgunni ja läbirääkimiste küsimus