Kas foorumi liikmete hulgas on põllumehi ?
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Kas foorumi liikmete hulgas on põllumehi ?
Nimelt on plaan soojendusagregaadiks soetada diiselsoojapuhur.
Selles kannatab küttena kasutada nn "põllumajanduslikku " diislit - punast. Pidi suht sobilik olema ja ka oluliselt odavam. Aga seda vast igaühele ei müüda - vist. Või on kusagilt seda saada selleks otstarbeks?
Ilmselt võtaks nii 100 - 150l korraga.
Teadjamad mehed - andke teada !
Selles kannatab küttena kasutada nn "põllumajanduslikku " diislit - punast. Pidi suht sobilik olema ja ka oluliselt odavam. Aga seda vast igaühele ei müüda - vist. Või on kusagilt seda saada selleks otstarbeks?
Ilmselt võtaks nii 100 - 150l korraga.
Teadjamad mehed - andke teada !
-
tyyp07
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ühe ürituse käigus ostsin generaatorisse ca 300l eriotstarbelist kütust ja muud polnud midagi, kui tahtsid dokumente ja pandi elukoht kirja.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Punane on ahjukütus.Tanklates seda vist ei müüda.Saab kütusetaksodest suurtes kogustes.Võin ka eksida.Hinnapoolest peaks sinine ja punane ühte hinnaklassi jääma.rmann kirjutas:OkMell kirjutas:Põllumajanduslikku,ehk siis sinist,saab Tallinnas Favora tanklast Tondi tänava otsast.rmann kirjutas:No siis on ju veel lihtsam!!!!
Kui saldus pole siis kus oli see koht ?
Kas ka Tallinna ümbruses on seda "punast" pakkuda ?
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
jaan mmc kirjutas:Uuri ka nn. vana õli põleteid(ahjusid) milledes saab kasutada piltlikult öeldes kõike mis voolab ja põleb. Stokker nt. müüb.
Ei saa kõike kasutada näiteks sünt õlid eriti täissünt ei põle seal peaaegu üldse ja tasub see siis ära kui on ikka väga palju kasutatud õli võtta,näiteks meil tööl umbes 10 rekkat ei taha hästi töökoda ära toitta,muidugi meil vana ja hõre töökoda ka.
---------------------------------
Autod on sõitmiseks mitte ...
Autod on sõitmiseks mitte ...
Natuke jahutan vanaõli põletajate eufooriat - selline kütteviis on eestis seadusega keelatud. Vähemasti nii väidavad inimesed, kes minu käest kasutatud hüdroõli käivad nuiamas, kuid kes sellega edukalt oma "stokkeritest" ostetud ahjusid käitavad. Paraku täpset seadusepügalat ei tea ja ka ei viitsi otsida. See siis lihtsalt infoks, et poleks üllatusi kui miskisugune mupo või keski sarnane sisse astub ja raha hakkab küsima. Tore oleks muidugi kui ma eksin...
TR3 BHC
Madis 5115033
Madis 5115033
Mina ka neid seadusepügalaid täpselt ei tea,aga tuttav küttis ka vana õliga.Tema väidetel tuleb vaid soetada selleks ettenähtud seadmed.Kõige kallim pidi olema korsten.Aga see vaid tuttava suust kuuldu.Madis kirjutas:Natuke jahutan vanaõli põletajate eufooriat - selline kütteviis on eestis seadusega keelatud. Vähemasti nii väidavad inimesed, kes minu käest kasutatud hüdroõli käivad nuiamas, kuid kes sellega edukalt oma "stokkeritest" ostetud ahjusid käitavad. Paraku täpset seadusepügalat ei tea ja ka ei viitsi otsida. See siis lihtsalt infoks, et poleks üllatusi kui miskisugune mupo või keski sarnane sisse astub ja raha hakkab küsima. Tore oleks muidugi kui ma eksin...
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Point oli vist selles, et kui sul tekib vana õli, siis saa pead olema suuteline tõestama, et see käideldi vastavalt ohtlike jäätmete käitlemise korrale. Ehk siis peaksid ära andma näiteks Epler & Lorenzile. Maksad "natuke" raha käitlemise eest, saad paberi et oled puhas poiss ja lähed ostad puid.
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW