kui hea selline mitsu on

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
arny
Rookie

kui hea selline mitsu on

Postitus Postitas arny »

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

vajan autot kergeteks metsavahe sõitudeks. Kuskil kändude ja mülgaste vahel ronima ei lähe. Mida te üldiselt sellisest arvate. Suuresti kasutan teda kindlast igapäeva autona. Ise olen Tartust, et kui kellelgi aega ja viitsimist on siis võiks minna ja kaeda teda, endal muidu puudub kogemus nii maasturi kui 4x4 masinatega.
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Tartus aitavad sind http://www.offroadkeskus.ee tegusad offroaderid. Aktiivselt pesitsevad nad ka siin foorumis. Helista neile ja nad aitavad sul auto üle vaadata ja kunagi soovi korral ka metsasuutlikumaks ehitada.

Päikest,

Madis
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Ise kasutan eelmise põlvkonna mitsut igapäevamasinana ja olen igati rahul. Mülgastes kannatab ka ronida aga tuleks arvestada suht pika tagaosaga.
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

...jep, eelnevale lisan ainult selle, et selline masin on suht raske pehmes metsas liikumiseks...mina ntx. olen jahis olles nii mõndagi selle masinaga näinud - alati olen auga välja tulnud :D ja jaht on peetud.
arny
Rookie

Postitus Postitas arny »

seda kõike on hea kuulda. Ma ise vaatasin internetis varuosade hindu ja siis tekkis selle järgi soov kuna hetkel on s80 omad sellest pajerost 2x kallimad. Hea oleks jah kui saaks kellegi kes saaks minna ja vaadata kas ta ka töötab nii nagu peab, muidu sõidan siit Tallinna ja selgub, et tglt täitsa peetis.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Ptyyp kirjutas:Ise kasutan eelmise põlvkonna mitsut igapäevamasinana ja olen igati rahul. Mülgastes kannatab ka ronida aga tuleks arvestada suht pika tagaosaga.
Priit, põlvkond su autol ikka sama ju (II põlvkond), ainult et lingil on facelift sinu ja minu Pajerost. :D
Kasutaja avatar
Ptyyp
Fitting 38"

Postitus Postitas Ptyyp »

Jah põlvkond ikka sama aga kere veits teine ja sisu ka erinev!
TiitR kirjutas:
Ptyyp kirjutas:Ise kasutan eelmise põlvkonna mitsut igapäevamasinana ja olen igati rahul. Mülgastes kannatab ka ronida aga tuleks arvestada suht pika tagaosaga.
Priit, põlvkond su autol ikka sama ju (II põlvkond), ainult et lingil on facelift sinu ja minu Pajerost. :D
Tunneb ennast 4x4 roolis hästi!
arny
Rookie

Postitus Postitas arny »

nuh jah mul tglt see asi, et enda s80 on müügis ja kuna ostjaid eriti ei ole siis vahetus odavama autoga oleks kah hea. Mul just seda vahe raha vaja ühe teise auto korda tegemiseks vaja. Sealt auto poest öeldi, et nad on nõus vahetama küll nii. Muidugi olen nõus ka teiste pakkumistega aga kuna endal kogemused puuduvad 4x4 ja maasturitega siis ei oskanud ka midagi valida.
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

bensukas ja automaat :? se on vist jube röövel. ise liigun 95a 2,8td ga ja olen rahul.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”