Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Juhtus selline asi, et tuttaval vajus Chevrolet Captiva läbi jää Virtsus ja oleks ruttu abi vaja selle välja sikutamisega Auto ise ei ole kaldast kaugel nagu ma jutust telefonis aru sain. Paari tunni pärast saan täpsustada asukohta. Appi tulevate auto/autode bensiin ei jääks tasumatta. Abiga on kiire ! Minu number on 5656 8326
kas on midagi selgunud juba...kas massin maismaal ??
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
tulin ära umbes poole üheksa ajal (käisin veeall köit kinnitamas) siis oli masin veel vees (kuigi juba tagumine ots paistis) ja tõmbamiseks toodud gaz-i vintsi kardaani poldid puruks.
Ültse ka seal väga sitad tingimused, jää kohati ainult 8cm ja kallas kivine.
Eks näis kuda läheb siis.
Kui põrandat vaja, siis küsi! Erinevad parketid,
linoleum,pvc,laminaat,puit .... 5kaks888kuus8
Tänaseks kodus tagasi. Ei õnnestunud autod kätte saada, kuna köis katkes korduvalt ja lõpuks vajus auto perse tagasi vette ära. Oleks uuesti olnud tuukrit vaja Homme hakkatakse uue hooga pihta. Küll ta lõpuks kätte saab, kuhu ta pääseb
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht. http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Shrek4x4 kirjutas:Millal siis uuesti minnakse üritama?
Värsked rindeteated ütlevad, et tropid saadi omajõududega konksu külge ja jää olevat läbi saetud.
66 on kohal ja valmis sikutama.
Loodame, et tänase päeva jooksul saadakse masin kaldale.
Tuukrid on igaljuhul vajadusel lahinguvalmis.
vahva üritus oli kuigi natukene nagu jaheda võitu , lisaks veel probleemid 66 trossiga, gardaan ning loomilkult ülihead 66 pidurid mis autot maapeal paigal pidasid
kahju et seda captivat esimese korraga kätte ei saanud.
Nii Captiva kaldal, kõige rohkem kahjustusi oli selle tirimisega saanud tagaosa, puudu oli ka üks numbrimärk. Lõpuks saeti peaaegu täispikkuses kanal kuni kaldani ja siis lõpuks kui auto oli kuni akendeni vees tuli ta lõpuks jää peale Esiots oli küllaltki terve.
Sain aru, et omanik pold nõus meie väikse aksiatõstmise tarbeks kaamerat kohale laskma. Kuna oli ilmselt tegemist kommertsüritusega, siis las jääda sinnapaika. Edaspidi võiks abistamine ikka mõlemat pidi toimida. Lihtsalt minu arvamus. Võibolla pole meil muidugi positiivset vastukaja vaja.
Ercos kirjutas:Sain aru, et omanik pold nõus meie väikse aksiatõstmise tarbeks kaamerat kohale laskma. Kuna oli ilmselt tegemist kommertsüritusega, siis las jääda sinnapaika. Edaspidi võiks abistamine ikka mõlemat pidi toimida. Lihtsalt minu arvamus. Võibolla pole meil muidugi positiivset vastukaja vaja.
Urmas
Nagu jutust aru sain,ei lubanud omanik filmida?Sel juhul oleks mina selle plekikolaka sinna kaladele mängimiseks jätnud
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008