Läti võistlused
Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
See Aizkraukle võistlus (Latgale Trophy) on väga vahva sõit.Sai eelmisel aastal osaletud (ATV ga).Väga asjalik formaat.Pikk orienteerumine,vahepeal trial ja teisel päeval kaks sprintorienteerumist.jr kirjutas:27-29 juuni võistluse kohta rohkem infot.
http://www.mazozoli.lv/content/view/96/71/lang,lv/
Ja tuttava lühitõlge:
Summary in English. This is Latvian championship (including Lithuanian section) 3.section. It will be in the Ezernieki ( N 56 10,548 E27 38,469 Base) 27.06 registration and technical control. 28.06 10.00 -24.00 1st day racing, 29.06 10.00 - 15.00 second day racing. For registration and smallest information please call to racing organisator Arnis Namujans +371 29458000. If you any question, please write.
Tsipa kaugel ehk aga kui Ape kaudu minna siis pole hullu.Meelde jäi veel see ,et teh.komisjon nöökis omajagu ja asjaaajamine üldiselt läti keeles.Õnneks mul tiimikaaslane oli tol korral kohalik,saime hakkama.
Teised arvavad et ma olen lihtsalt hull...aastast 2000
Yamaha Grizzly 660-06 punane
Kõiksugu hardoffroad lisade ja asjadega rikutud.
Leedus on ATV klass ja osalejate arvu poolest üks popimaid.Rada on neil seal kiire aga tehniline.Üks pikk orienteerumine turbarabas ja kaks sprintorienteerumist (soo+savikarjäär) ja RING! Korraldus võrreldes lätiga oluliselt parem ja leedukad on sõbralik rahvas.See RING on iga aasta olnud nagu meil Laulupidu pealtvaatajate arvu poolestRtuning kirjutas:Kui leedus ATV klass ka olemas/toimub śiis tahaks minnasrock kirjutas:Ei hakanud uut posti tegema ,küsin,et kes sel aastal Lätti võistlema plaanivad minna ja millisele ,neid seal oma 6 võistlust aasta peale .Kes märtsis läheb?Leetu ka keegi läheb?

Teised arvavad et ma olen lihtsalt hull...aastast 2000
Möödunud aastal käisime seal, koht väga mõnus, turvast oli mõnuga!srock kirjutas:Kas Lätti Madonasse minejaid on ,ega palju aega ei ole enam ,kel kindel plaan minna paluks siia mingi märge jätta
Odav registreerimine on 28.02-ni. Panen nädalavahetusel tutvustuse eal.4x4.ee ülesse.
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
offroad.ee
Väga hea lukud veljed lubatud ,VABA-mehed TULD ,SUZUKE oled tulija?Oleks hea kui mingi3-5 võistkonda läheks ,üksi suht kasine minna.MM kirjutas:Sai siis hr. Janis Lazdansiga jälle telefoni teel jutustatud ja saadud lubadus, et:
Klassi 4x4Vaba/Open masinad lubatakse võislusele ka rehvilukkudega velgedega.
Mait

Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Kardan, et Suzuke nüüd Madonasse veel ei jõua. Võtsime ette suuremat sorti veermiku ümberehituse (sildade vahetus). Ei taha rohkem lõpetada nagu Saares 1wd autoga. Arto sõnade järgi nagu ATV klassis
Edasised sõidud aga üritame tehnika vastupidades kaasa sõita mis vähegi kannatavad. Aga Madonase uudistama minek pole üldse välistatud. Pagan aga sinna tuleb ju kummikinnastega ja näo maskiga minna ja kindlasti enne end vaksineerida hepatiidi vastu 

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Õnneks mulle see enam külge ei hakkaHeinza kirjutas: Pagan aga sinna tuleb ju kummikinnastega ja näo maskiga minna ja kindlasti enne end vaksineerida hepatiidi vastu

Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Selleks korraks siis meie registreeritud, puhkekeskuses oli veel vabu tube ka! Kui kellelgi on autoveo ettepanekuid siis minu kõnetraat on 5090585.
offroad.ee
offroad.ee
offroad.ee
offroad.ee
Olgem ausad - hästi!Madis kirjutas:Ja kuidas läks?
Meie TR1-s kolmandad ning TR2-te sõitma tulnud, sattusid küll vähese osavõtu tõttu TR3 klassi kuid sellele vaatamata võtsid sealt teise koha.
Seega, kõik kes tulid said auhinnalised kohad.
PS! Erinevaid lähivälismaa võistlusi püüan pidevalt kajastada eal.4x4.ee
offroad.ee
offroad.ee