Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Hõh, oli seda kuupäevamuutmist nüüd vaja siis...BI-2 kontserdile vaja õhtul minna...
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia
No väike muda pole kunagi mind seganud aga ei tea, kuidas piloodiga lood....tema eest ei saa ma rääkida. Aga loodetavasti saab midagi ikka ühendada
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia
Tere olen kohal loodan ,et ilmad vähe soojemaks lähevad ja muda nati rohkem saab kui praegu. Plaanime Boobiga väikse võistluse momendi ka sisse viia no et põnevam oleks , aga eks seda täpsustab veel . Kes pärast sauna tahavad antku teada ja kas keegi voodi kohta ka tahab
Kui Ivanile hääled sisse aetakse ning koha leian, võtan oma seebika kaasa ja teen mõned pildid lendavast mudast ja rõõmaslt jäägrit rüüpavatest tütarlastest!
Tauri500 kirjutas:Kui Ivanile hääled sisse aetakse ning koha leian, võtan oma seebika kaasa ja teen mõned pildid lendavast mudast ja rõõmaslt jäägrit rüüpavatest tütarlastest!
Ma võtan siis vähe kobedama kaamera kaasa ja teen pilte mudas möllavatest autodest ja paparatsodest, kel kuri plaan tüdrukutest fotosüüdistusi teha..