Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Plaanis siis korraldada järjekordne safari. Seekord siis vintsi ja mudarehvi omavatele masinatele.
Kogunemine toimuks nagu tavaks saanud, Lehtse külje all Juska juures.
59°15'41.50'' 25°49'52.40'' on kogunemiskoha koordinaadid. http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php? ... ce672bc532
Välja püüaks sõita kell 10 hommikul. Grillimiseks liha ja vorst igaühel kaasa. Vintsmanid ja kaardilugejad ning muidu naised võivad Jäägrit ka võtta
Raja püüaks teha jälle tehnilise, et ei peaks peegliteni mudas vintsima, aga ilma vintsita ka hakkama ei saaks. Väike mõte mõlgub ka ühe lõigu kallal, kus väike võistlusmoment tekitada
Viimati muutis boob, N Veebr 19, 2009 8:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Merelane on ka käsi, pagan juba mitu sõitu vahele jäänud vaja tagasi hakata tegema
Nii, et Oll saunale juba hommikul tuli alla ,et oleks ikka hüva leil. Ma siin viimasest sõidust lugesin ,et mehed ei kannata Sinuga leili, eks ma siis tule ja aitan need nõrgad välja
Sauna on minu poolt Sulle.Nii,et
meri on alati põlvini ja muda katuseni
tel :56 608 910
MUDAMIISU ka tulemas....
Nu ja Clara Zetkini püha vaja ikka vääriliselt tähistada
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia
boob kirjutas:Nii. Teatud põhjustel siis tuleb kuupäev muuta päeva võrra varasemaks, ehk siis laupäev 7. märts. Loodetavasti ei tekita see ületamatuid probleeme
Kellele ei sobi, sellega lähme 8. märtsil järelsafarile
See kõlab nagu festival juba
Teeks siis kohe ööbimisega kahepäevase