Mida jälgida 4-Runner'i hankimisel?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
meph
Rookie

Mida jälgida 4-Runner'i hankimisel?

Postitus Postitas meph »

Tervist,

On lood niikaugel, et minu hoovi on võimaliku järgmise soetusena veeremas üks 95' 4runner 3.0 v6 bensukas.
Siinkohal tunneksingi huvi, et millele tasuks mul tähelepanu pöörata auto juures, enne nn. paberite vormistamist.

Või oleks lausa mõni kogemustepagasit omav inimene nõus oma nõu ja jõuga autole pilku peale heitma? :)
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kui sa ütleksid, kus kandis see hoov asub, leiduks vast ikka mehi, kes seal seda masinat asjalikuma pilguga vaadata oskaks.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
meph
Rookie

Postitus Postitas meph »

Ahjaa... :) Plaanide kohaselt peaks auto reedel Tallinna saabuma, et siis seda kuskil kaeda. Hetkeplaan näeb mul ette, et panen Truumu Diagnostikas talle mootori ja elektroonika kohapealt juhtmed külge ja vaatan mis sealt paistab, selle kohapealt on vast pädevus olemas. Samas veermiku kohapealt oleks iseenesest mõni tark pea kõrval abiks.
meph
Rookie

Postitus Postitas meph »

Niih, auto hoovis :)
Esmamulje on päris positiivne... tehniliselt tundub masin ka üpris heas korras olevat. Küll harjumatult uimane, aga eks see vast rohkem tingitud minu eelmistest tillukestest ja keskmistest pereautodest võimsamatest isenditest.

Sai korra männikul künkaid vallutamas ka käidud ning peab nentima, et tõi päris suuuuure naeratuse näole :)
Vasta

Mine “Toyota”