oskad veel midagi head halba terrano pihta öelda.,Ning kas selles sama süsteem et kui tahad lukke või nelivedu välja võtta .tuleb mõned meetrid tagurpidi sõita?antik kirjutas:Üks hea asi on, et ta ei roosteta- kere on tsingitud.djkiller kirjutas:http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_Terrano_II
kuid kas terranol patrolin sama mootor peal?
tundub nagu terrano oleks kitsam lühem pajerost.
Kuna oli kindel laks osta mitsu pajero ,kuidas muutuvad ilmad nii ka inimeste ostutuju.
andke tuld selle terrano pihta.50k aasta hea aga muu?
Mõõdud:
Nissan Terrano 2
pikkus 4665 mm
laius 1755 mm (ilma peegliteta)
kõrgus 1850 mm
kliirens 210 mm
Nissan Patrol
Pikkus 4930 mm
Laius 1930 mm (ilma peegliteta)
kõrgus 1855 mm
kliirens 212 mm
soov osta maastur AGA milline? palun ABI
Moderaator: Moderators
Ei tea kui jama on õlivahetusvälp võrreldes teiste autodega, kuid Terrano 2 ametlik õlivahetus on iga 7500km järel. Kütusepaak on viieukselisel 80L. Esisilla torsioonvedrustus on suht jäik, kuid seda annab natuke reguleerida kliirensi arvel, samas tuleb vaadata, et esirehvides püsiks rõhk alla 2atmosfääri (soovitatav on 1,9, kuid rehvitöökodades või bensiinijaamades korras/taadeldud manomeetrit otsida on suht lootusetu).djkiller kirjutas:oskad veel midagi head halba terrano pihta öeldaantik kirjutas:Üks hea asi on, et ta ei roosteta- kere on tsingitud.djkiller kirjutas:
andke tuld selle terrano pihta.50k aasta hea aga muu?
Neliveo mahavõtmiseks tuleb vahekasti käigukang liigutada 2H peale ning sõita üks meeter tagasi. Kui hoida käik 4H peal, siis võib neliveoga tagurdada ja hubid töötavad edasi. Ma tavaliselt niimoodi tõmbangi teisi autosid kraavist välja- aeglustiga 4L tagurdades. Neliveo pealekeeramine käib kuni 40km/h kiirusel ilma sidurit vajutamata.
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso
loen huviga sinu otsingu teemat
ja tahax juhtida tähelepanu sellele, et jahi tarbex
peaxsid arvestama ka sellega, et auto olex piisavalt väike
metsas liikumiseks
näitex minu Rocky on piisavalt väike
oli isegi juhus kui ma ei leidnud teda metsas üles
jätsin nimelt öösex masina metsa ja hommikul hirmus paanika
metsas liikumiseks

Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
sellepeale kah mõelnud.ega see uaz (kaubik kah lühike pole).Inz kirjutas:loen huviga sinu otsingu teemat
metsas liikumiseks
ja kahe uksega võib veidi kitsaks minna,kui peab mõne jahimehe peale võtma;)
ning väike lisainf selllest terranost http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
läbisõit 380k km ja olnud inimese käes 5 aastat(2 omanik)
põhjale oli tehtud korrosiooni kaitse,esi osta veidi värvitud(täkked jne.meie eesti kallis killustik).Tundub ,et asi enda tarbeks sisu puhas,välimus ok.tehnika pidi olema ka ok(eks seda tuleb ise kontrollida).
Auto küll Läänemaal,kuid proovin tirida müüa Tallinna.Kas keegi spetialist väikse (sümboolse) tasu eest tuleks kontrollima?
Ära nüüd ikka looda, et keegi suudab mootorisse, käigukasti, sildadesse sisse näha. Müümise hetkel võib auto täiesti korras olla, aga umbes 5000 km pärast tuleb mootorisse kolks sisse või käigukastis tõmbab hammasrattad maha. Ja sellisel juhul on see paratamatus. Hinnata saab ikkagi ainult masina hetkeolukorda, et liigendid oleksid lõtkuvabad, õli ei lahkaks jne.
võib hakata tüütama,kuid kui ära harjuda ple hullu;)
sest sama summa ja aasta muid autosi auto24 s pole.
ning auto võib kasvõi 1km pärast tuksi minna.
ega ei saagi kasutatud autot osta ja loota ,et nüüd peab mul elu lõpuni.selleks tuleks jah kõik lahti võtta ,kui vaja midagi ära vahetada jne jne.(kuid see ei garanteergi ,et püsima jääb-mõni teine jupp võib otsad anda).
jah soovin ,et keegi vaataks asja üle ja ütleks hetke seisukorra ega muud nõuda/paluda ei saagi
ja terranol ple diffri lukke kah?
sest sama summa ja aasta muid autosi auto24 s pole.
ning auto võib kasvõi 1km pärast tuksi minna.
ega ei saagi kasutatud autot osta ja loota ,et nüüd peab mul elu lõpuni.selleks tuleks jah kõik lahti võtta ,kui vaja midagi ära vahetada jne jne.(kuid see ei garanteergi ,et püsima jääb-mõni teine jupp võib otsad anda).
jah soovin ,et keegi vaataks asja üle ja ütleks hetke seisukorra ega muud nõuda/paluda ei saagi

ja terranol ple diffri lukke kah?
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Ees on rummulukud ja vaba differ taga on enamikel LSD lukk.djkiller kirjutas:kuid kas terranol difrile lukke pole või ikkagi on?
Soovitan kasulikku lugemist 4x4 teemal
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
nu selles mõttes ikka etem kui uaz millel ainult nelivedu ja ei mingeid lukke+ aeglustiMaasturid kirjutas:Ees on rummulukud ja vaba differ taga on enamikel LSD lukk.djkiller kirjutas:kuid kas terranol difrile lukke pole või ikkagi on?
Soovitan kasulikku lugemist 4x4 teemal
suured tänud kasutajale Maasturid ,kellega sai tel teel lisainffi saadud;) (Y)
djkiller, jahil käimiseks on kõige parem valik siiski kastikas. Hea mugav loomadele vilja vedada ning ka lastud loomi metsast välja tuua. Kasulik lisa oleks kasti veel plastikust põhi ja küljed. Saab ka päevaks-paariks veriseks jäänud kasti ilusasti puhtaks. Enamasti piisab jahil ka korralikust rehvist ja aeglustiga nelikveost. Aga oleneb millistes mülgastes sa käid.
nuh homme lähen seda terranot vaatama.http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmltiitv kirjutas:djkiller, jahil käimiseks on kõige parem valik siiski kastikas. Hea mugav loomadele vilja vedada ning ka lastud loomi metsast välja tuua. Kasulik lisa oleks kasti veel plastikust põhi ja küljed. Saab ka päevaks-paariks veriseks jäänud kasti ilusasti puhtaks. Enamasti piisab jahil ka korralikust rehvist ja aeglustiga nelikveost. Aga oleneb millistes mülgastes sa käid.
tead kui võtad kastika hakkab iga tont(jahimees ) abi paluma

küllalt UAZ-ga abis käinud ja sanitari mänginud;)
tuleb mõelda ka suts enda peale