RMK hullud päevad

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Vasta
nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

Sellisel juhul on see petmine. Keegi võiks politseisse avalduse teha?
HrHunt
Mudder

Postitus Postitas HrHunt »

Isiklikult mulle keerati samuti korralik käru, küll natuke teisel viisil. Hetkel on käimas läbirääkimised RMKga kompromissi leidmiseks. Loodan et see kompromiss leidub.

Samas kui keegi teine on samuti nö. ohver ja see ohvriks olemine on kuidagi selgelt ja faktiliselt tõstatav, tasub ehk kaaluda koopereerumist. Huvitavad just juhud kus on olemas mingi konkreetne faktide kogum mis annaks aluse RMK käest kompensatsiooni nõuda. Minul on see olemas. Võib vahetada seniseid kogemusi ja tulemusi.

Ekstreemne juht on nüüd see, et RMK ei ole suuteline minuga kompromissi leidma, sel juhul kavatsen ma meediasse minna, siis oleks juba teretulnud kõik isikud kes leiavad et RMK on neile "ära pannud", olenemata sellest kas on mingi "hard evidence", teeme lihtsalt ühe suure toreda TSIRKUSE, täie raha eest. Autod ritta, võsa pets kohale või mida iganes, peaasi et pulli saaks ja pealkirjad oleks suured. Ausalt öeldes on kohutav tahtmine see palagan nii ehk naa püsti panna aga olen inimene ja annan ametnikule võimaluse tehtud viga heastada.
60kW/110Nm/AWD+RWD/LR & 191kW/380Nm/FWD/LSD
stihl
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas stihl »

HrHunt kirjutas:Isiklikult mulle keerati samuti korralik käru, ...on käimas läbirääkimised RMKga komprimissi leidmiseks.
Tõestatava petmise puhul ma ei peaks nendega mingeid läbirääkimisi. Kohtusse, politseisse, tarbijakaitsesse, Pealtnägijasse jne kohe kõikvõimalik raskekahurvägi välja ja kas lõppeb see äärealade tsinovnikute jura ükskord ära või mitte.
Viimati muutis stihl, N Veebr 05, 2009 8:45 am, muudetud 1 kord kokku.
HrHunt
Mudder

Noh mina võtan asja nii et kõik teevad vigu, küs on selles et ole mees ja tunnista ning vastuta. Kui nüüd vastutavad siis pole prob. Järgmine nädal selgub.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

HrHunt kirjutas:Noh mina võtan asja nii et kõik teevad vigu, küs on selles et ole mees ja tunnista ning vastuta. Kui nüüd vastutavad siis pole prob. Järgmine nädal selgub.
Et mis siis valesti läks. Alles sain aru sinu jutust siin et masinaga rahul - Jimnyga. Või mis teema? :roll:
HrHunt
Mudder

ricardodesol11 kirjutas:Alles sain aru sinu jutust siin et masinaga rahul - Jimnyga. Või mis teema? :roll:
No alguses olingi rahul. Siis aga ilmnesid "varjatud puudused". Edasi ma seda asja siin praegu avalikult lahata ei soovi. Kohe kui RMKga on lahenduses kokku lepitud räägin loo ära ning olenevalt lahendusest kasutan kas viisakaid või mitte nii väga viisakaid sõnu :)

Seniks - ärge uskuge 1hte sõna kah, mida auto seisukorra või ajaloo kohta väidetakse.
Viimati muutis HrHunt, N Veebr 05, 2009 6:38 pm, muudetud 1 kord kokku.
artu
Rookie

Postitus Postitas artu »

Minu arvates on kuritegelik see, et autodega sõideti enne müüki neid hooldamata. Eelmise aasta algul võeti remondirahad nendel ära ja
sõideti niipalju kui liikusid. Ka on osasid vist vasakule läinud, minu
autol on all näiteks 4- ne vigane käigukast, rehvid erinevalt kulunud.
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Et olen ise teisel arvamusel kui osad inimesed, sest te ei ostnud ju autosid auto24-st vaid vana ja väsinud riigivarana ja tegelt ju hoiatati kogu aeg, et seisukord kasutatud. Kui hakati osta.ee-s müüma siseministeeriumi sõidukeid, siis algul pandi ka optimistlikult kirja, et mootori seisukord töötav, peale mõningat kisa parandati järgmistel oksjonitel seisukord hooldust vajavaks ja peale seda pandi kõige kohta kirja, et kaputt ehk totaalset remonti vaja isegi kui asi töötas nigu kellavärk ja kui keegi virises, et miks ei täpsutata tegelikku seisukorda, siis võeti üldse suu vett täis ja tehti nägu ei ei kuulda, sest käidi ka siseministeeriumit kohtuga ähvardamas kogu aeg. Samas minu jaoks arusaamatu, et ostetakse sõiduk turuhinnast kuni 60 prossa soodsamalt ja nõutakse sama konditsiooni mis auto24 hindade puhul? Ma ei imestaks kui edaspidi riigivara müügil pannakse alghinnaks miljon krooni 25 000 eegulisele autole, siis vähendatakse poole milli peale ja siis veerand milli peale ja siis viiakse "kuusakoskisse" tonni eegu eest, et mitte saada kaela kohtukutset. Absurd ju müüa 25-35 000 eegu eest auto ja siis "garantii" korras seda remontida sama raha eest, kusjuures kehva seisukorra tõttu masinad ju müüki läksidki. Samas ju RMK võimaldas autodega tutvumise ja oleks võinud ju kohale tassida ka autoesindustest spetsialistid koos diagnostikatehnikaga, muidugi oma raha eest. Ma ei ole RMK-tegelane, lihtsalt seda loogikat kasutades(kui saan su kaudsest jutust õigesti aru), oleks ma juba ammu miljonär tänu RMK-le ja härra Ardi sugune laia haardega mees lausa miljardär! :shock:
HrHunt
Mudder

Asi on tegelikult väga lihtne - objekti müüja on KOHUSTATUD objekti kohta andma tõest informatsiooni, kui ta seda ei suuda teha, peab ta ütlema "ei tea", "ei oska öelda", "uurige ise", või üldse mitte midagi ütlema. Kui aga on avaldatud mingi täiesti konkreetne informatsioon, siis see informatsioon peab olema tõene. Vastasel juhul on tegemist pettusega. See kas objekt maksab 1000 või 100000 krooni, ei mängi siin mitte mingit rolli, pettus on pettus.

http://www.osta.ee/support/index.php?fu ... ge&id=1048

"3.1.3.
esitama Lehekülje kasutamisel täielikult tõest informatsiooni, sh tõeseid andmeid müüdavate asjade/teenuste osas (s.o vastava asja/teenuse seisundit adekvaatselt peegeldavaid andmeid);"

RMK hüüdlause "hilisemaid pretensioone ei arvestata" ei vabasta mingil viisil antud punkti täitmise kohustusest, pigem on see hea nüke nõrgema närvikavaga kodanikel naha üle kõrvade tõmbamiseks :)

Mul isiklikult ei ole mitte ühtki pretensiooni selles osas, mille kohta öeldi nii nagu on või "ei tea", küll aga selles osas, mille kohta avaldati kaalukat valeinfot.
Chip
Rookie

Postitus Postitas Chip »

artu kirjutas:Minu arvates on kuritegelik see, et autodega sõideti enne müüki neid hooldamata. Eelmise aasta algul võeti remondirahad nendel ära ja
Heh omal küll ainult rõõm ja mõnu oma ostust.
Sai üks esimeste satside aut. "naistekas" ära võetud. Tausta uuringust oli küll näha, et olid hooldused, kulu osad ja sillad õieti tehtud.
Ja kui masina kätte sain siis piirdus asi kojameeste ja aku vahetamisega.

Eks enne ostu oleks tulnud "kodutöö" ka ära teha mitte lambist pakkuda ja alles pärast vaadata millega tegu.
Endal oli sõelal 3 varjanti ja tuli ära kõige magusam :P
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Chip kirjutas:
artu kirjutas:Minu arvates on kuritegelik see, et autodega sõideti enne müüki neid hooldamata. Eelmise aasta algul võeti remondirahad nendel ära ja
Sai üks esimeste satside aut. "naistekas" ära võetud. Tausta uuringust oli küll näha, et olid hooldused, kulu osad ja sillad õieti tehtud.

Eks enne ostu oleks tulnud "kodutöö" ka ära teha mitte lambist pakkuda ja alles pärast vaadata millega tegu.
Nu vot, ei taha tüli norida, aga mind teeb ka tigedaks see praegune jutt, olles ise teinud põhjaliku kodutöö. Endal ei olnud ka võimalust kohapeale minna, seetõttu "palkasin" tartust sugulase, kes siis räpinas ringi kondas, jubeda külma käes pildistas ja möllas ja et oli konkreetne info seisukorra kohta, siis ei julgenud pakkuda pärsi paljudele autodele lõpphinna puhul võidu ja loobusin ning kandsin nurisemata tühja läinud kulud(bensiin, toiduraha, osavõtutasud). Kui nüüd RMK peaks alet tegema kellegile lõpphinnast, siis võibolla tuleb selline hind, et oleks isegi nõus ostma - annan siis ka nemad kohtusse? Pigem praegu õiglane ja ainumõeldav kui sulle tagastatakse auto eest tasutud summa pluss reaalsed tõestatavad lisakulud ja auto läheb uuesti enampakkumisele juba viitega, et kõik totaalselt pees ja vrakk ja palun ärge ostke ja kohe enne enampakkumisest osa võttu tuleb anda allkiri, et kohtusse kaevata ei tohi. 8)
artu
Rookie

Postitus Postitas artu »

Chip kirjutas:

ˇ

Käisin kohapeal ja vaatasingi konkreetse auto välja. Vead olid kohe näha
ja oksjoni info ei olnud eriti "seksikas", nii et hind ei kujunenud kõrgeks.
Kuuldavasti olevat teistel autodel, mille hind kujunes peaaegu kolmandiku
võrra kallimaks samad vead. Kokkuvõttes olen rahul.
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Minul on ühe oksjoni tulemus minu soovil tühiseks kuulutatud ja käsiraha ja osavõtumaks SM oksjoni puhul tagasi makstud. Tegu oli veokaga, mis asus Ida-Virumaal ja mida tõesti vaatama ei läinud ja tegin pakkumise kirjelduse peale. Keegi aga postitas küsimusse info, et auto on tegelikult mittekomplektne, ehk puudub pool mootorit ja juhtmestik. Sai siis uuritud kontaktisiku käest info tõele vastavust ja esialgu räägiti, et see jutt puha jama ja auto vastab kirjeldusele, ehk peale hooldamist saab sõitu minna.
Sama härra helistas järgmine päev tagasi ja vabandas, et tõesti on kratid oma töö teinud, ning oksjon tühistati. Sellest ajast peale ei usalda ühtegi kirjeldust.
HrHunt
Mudder

ricardodesol11 kirjutas:RMK peaks alet tegema kellegile lõpphinnast, siis võibolla tuleb selline hind, et oleks isegi nõus ostma - annan siis ka nemad kohtusse?
Oled asjast natuke valesti aru saanud. Ütleme et auto oli kirjeldeldatud kui "tore ja töötav", inimesed pakkusid sellele vastavalt, hind tuli ntx 50K, nüüd see kes ostis avastas seal mingi asja mille kohta kirjeldus valetas, see on asi mis TULEB korda teha, ning kui RMK kompenseerib ulatuses et auto vastaks "tore ja töötav" kirjeldusele pole keegi kuidagi tillist saanud. Kui auto läheks teisele oksjonile siis see kes ostab ta kompa võrra odavamalt peaks samuti selle papi sinna sisse panema, ja lõpphind oleks sendi pealt sama. Küll aga oleks kannataja "esimene oinas", kuna ta kannaks moraalse kahju ja võiks kogu maailma selle eest kohtusse kaevata sh uue ostja kes tänu tema piinadele asja "poolmuidu" sai :)
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

HrHunt kirjutas:
ricardodesol11 kirjutas:RMK peaks alet tegema kellegile lõpphinnast, siis võibolla tuleb selline hind, et oleks isegi nõus ostma - annan siis ka nemad kohtusse?
Oled asjast natuke valesti aru saanud. Ütleme et auto oli kirjeldeldatud kui "tore ja töötav", inimesed pakkusid sellele vastavalt, hind tuli ntx 50K, nüüd see kes ostis avastas seal mingi asja mille kohta kirjeldus valetas, see on asi mis TULEB korda teha, ning kui RMK kompenseerib ulatuses et auto vastaks "tore ja töötav" kirjeldusele pole keegi kuidagi tillist saanud. Kui auto läheks teisele oksjonile siis see kes ostab ta kompa võrra odavamalt peaks samuti selle papi sinna sisse panema, ja lõpphind oleks sendi pealt sama. Küll aga oleks kannataja "esimene oinas", kuna ta kannaks moraalse kahju ja võiks kogu maailma selle eest kohtusse kaevata sh uue ostja kes tänu tema piinadele asja "poolmuidu" sai :)
Et pole tülinorija, aga no oli ju hoiatus, et palun tutvuda ja alghinnadki olid odavad, sest teada ja arvata et autod kehvad. Ausalt öelda olen kohanud oma elus korduvalt et sama asi tähendab erinevatele inimestele erinevat asja, ehk ühe mehe mootor töötab, on teise mehe arvates pekkis. Ühe mehe arvates nati keevitust on teise mehe arust hoopis kuusakoski kandidaat. Igal kasutatud autol või muul asjal leiab varjatud vigu millest ei pruugi isegi müüja teadlik olla. Sõitev auto ja sõitev auto on tõesti kohtu silmis kaks eri asja ja võin rahuliku südamega öelda et olemegi USA-le järele jõudnud - kui midagi ei meeldi ja seda tegelt oma süül, siis kohtusse ja õigust nõudma!
Vasta

Mine “Bizniz”